Тя има 6 деца от двама мъже, а в момента е на крилете на любовта с трети

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50
1901
Влюбената моделка Ирена Милянкова осинови куче от Сапарева баня. Многодетната майка има едно четириного, което е прибрала от улицата, а преди дни спаси още едно, научи "Уикенд“.

Красавицата се е свързала с момичето, което търси дом на кучето и поискала да го вземе в апартамента си. Самата Ирена пусна в социалните мрежи няколко кадъра с новия си любимец, който е кръстила Фреди. Милянкова има 4 деца от един мъж и 2 от втория й мъж Никола Чолаков, с когото се разведе преди повече от година. Мнозина се възхищават на Милянкова, че е родила и отглежда цели шест деца, а сега и две кучета.

Звездата от "Под прикритие“ е трудно разпознаваема, защото е остригала дългите си коси и вече се подвизава с мъжка прическа. Прави впечатление и че драстично е отслабнала в лице и тяло. Тези промени се дължат на нова любов в живота на Милянкова, който си падал по жени с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

Новият мъж на Ирена е фитнес инструктор и е значително по-възрастен от нея, което напълно отговаря на афинитета й към по-зрели партньори. Двамата се запознават в залата, където треньорът й помага да влезе във форма и да стегне тялото си. Двамата са заедно вече повече от година, но Милянкова предпочита да не огласява публични името му. 

Моделката отдавна не се е появявала в медиите, тъй като се бе отдала на поредната си преквалификация. Тя завърши "Специална педагогика", а плановете й са да преподава на деца. 

"Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа“, написа преди време Ирена, която е окрилена от новата си половинка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1980):
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Оперират Галена
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг Брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
24.09.2024 Графа с решаваща крачка за дъщерята на Наталия Симеонова
Още новини от Любопитни новини:
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).