Тя иска да те види гол: Пришпориха Григор да изпълни свое обещание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:35
1220
Григор Димитров даде своеобразен заден ход по отношение на обещанието си, което даде пред Александър Зверев, а именно да се съблече гол на корта, ако отборът на Европа спечели тзгодишното издание на Laver Cup.

Припомняме, че преди състезанието беше проведена пресконференция, на която германецът изиска от Димитров да направи същото, което видяхме от нашия топ тенисист по време на демонстративния му мач с Новак Джокович в София, когато двамата зарадваха женската аудитория в залата с импровизиран стриптийз.

Желанието на световния номер две беше подкрепено от другите членове на отбора, както и от капитана Бьорн Борг, а Григор нямаше избор и се съгласи да направи, каквото и да било, за да угоди на своите съотборници, а вчера тези негови думи бяха използвани срещу него, защото европейците отново бяха в залата за пресконференции след вече спечелената купа и една от журналистките поиска световния номр 10 да спази своето обещание.

"Григор. помниш ли какво трябваше да направиш, когато купата е спечелена" - попита журналистката, а това предизвика изключително вълнение у Зверев и Алкарас, които се изправиха от местата си и се опитваха да накарат нашия сънародник да се задейства по въпроса. "Ти се съгласи! Тя (журналистката) иска да те види гол, тя иска да те види гол" - не спираше да крещи германецът, чиито думи бяха повтаряни от Карлитос, за да се увеличава още повече напрежението върху българина.

В крайна сметка родният ни представител призна, че не си спомня за подобно нещо и успокои страстите, заявявайки как вече е бил гол в съблекалнята и съотборниците му са го видели.

Виж коментарите (0)

Още по темата (130):
22.09.2024 Притеснителни сигнали за състоянието на Григор Димитров
20.09.2024 Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
04.09.2024 Григор Димитров: Боли ме, ще направя скенер, но трябва да изчистя това от главата си
04.09.2024 Контузия спря Григор Димитров на US Open
03.09.2024 Григор Димитров е фаворит на букмейкърите срещу Тиафо
01.09.2024 Уникално! Григор Димитров изстрада класиране за четвъртфинал на US Open пред погледа на Серина Уилямс
Още новини от Любопитни новини:
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...
Астролог: Не взимайте важни решения в този период! Без спонтанни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).