Тя му се възхищава, прави интервю с него, после се женят, а днес любовната им приказка продължава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 09.07.2024
6052
Деси Банова – Плевнелиева е едно от най-разпознаваемите и обичани лица на NOVA. Завършила бакалавърска степен по специалност "Туризъм“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), София.

Телевизионната ѝ кариера започва през 1996 г. като част от екипа на предаването "Квартал“. След една година работа в телевизия "7 дни“, продуцентът Стефан Кунчев я кани да стане водеща на предаването "Хензел и Гретел“ по телевизия ММ. Десислава Банова е популярна като водеща на емисия "прогноза за времето“ по  NOVA, където работи от 1998 до януари 2018 г. 

Работи и като репортер и съводещ на предаването "Кинохит“. След като се омъжва за президентa Росен Плевнелиев, тя прекъсва работата си в телевизията за малко, след което се завърща със собствена рубрика, в която интервюира интересни личности в съботно – неделния блок "Събуди се“.

Любовта ѝ с президента Росен Плевнелиев стартира неочаквано и за двамата след едно интервю, което тя взима от него. В последствие двамата започват връзка, която води до щастливия им брак и общото им дете – Йоан.

Двамата не крият любовта си и факта, че са щастливи заедно, а в интервюта Деси споделя, че се е възхищавала на съпруга си още преди да го познава. Разкрива, че животът ѝ се е променил на 180 градуса след старта на връзката ѝ с него. Въпреки голямата промяна за нея, обаче, Деси запазва неподражаемия си стил и фино присъствие в медиите и в живота. Далеч е от светската суета и казва, че когато са заедно вкъщи с всичките им деца се чувства най-щастлива.

Двамата с Росен Плевнелиев съумяват да запазят прекрасни отношения с бившите си партньори и отглеждат децата си заедно в хармония и радост.

Единственият проблем за Деси Банова през годините, заедно с президента са лъжите и клюките, които се пишат по техен адрес. Но с времето нейната нагласа към клюките се е променила и не позволява външните коментари да разклатят спокойствието ѝ, пише Edna.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2495):
18.10.2024 На състезание по бодибилдинг в Пловдив наш актьор спечели бронзов медал
18.10.2024 Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
18.10.2024 Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат
18.10.2024 Царят на телевизионната халтура скоро ще има повод за огромна радост
18.10.2024 Купиха ли си Хари и Меган имот, за да получат "златна виза"?
18.10.2024 Водеща на bTV: Минах покрай един канал и си помислих дали да не се хвърля
Още новини от Любопитни новини:
Къци Вапцаров осиротя
"Неканените гости", които нападат дома ни през есента и как да ги...
Две жени са били при Лиъм Пейн преди да падне от балкона 
2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
Константин в болница след претърпян сериозен инцидент
Д-р Томова: Необходимо е дневният прием с храната да е 1200 милиг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).