Тя плени сърцата ни, но скоро няма да я видим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:29 / 19.07.2024
5099
Появата на Кейт Мидълтън на първенството по тенис на Уимбълдън в неделя вероятно беше последното й публично излизане в обозримо бъдеще, пишат от New York Post.

42-годишната принцеса на Уелс беше посрещната с овации на годишния турнир от Големия шлем - четири месеца след като разкри диагнозата си рак на света.

Известният кралски писател Робърт Джобсън, който написа предстоящата книга "Катрин, принцесата на Уелс: биография на бъдещата кралица",  обясни за плановете на кралската особа.

"Преди тя живееше живота си според календара, а сега живее живота си и календарът идва след него", казва експертът. "Тя ще се върне, но когато имаш подобно преживяване, това променя гледната ти точка и реда на нещата".

Принцесата зарадвани феновете си, когато пристигна на Уимбълсъд заедно с 9-годишната си дъщеря принцеса Шарлот и сестра си Пипа Мидълтън.

Тогава експерт по четене по устните разшифрова реакцията на любимата кралска особа на бурните аплодисменти, които тя получи при пристигането си на мача в неделя. Според Джобсън Катрин "показа много смелост и характер, тъй като знаеше, че светът я гледа".

"Тя е преминала през нещо ужасно и стресиращо и е изключително важно да имаш малки победи, които да очакваш с нетърпение, които да ти дадат кураж и енергия да продължиш напред. И това стана", излязоха с позиция от Бъкингамския дворец.

След като принцесата обяви, че е диагностицирана с рак в предварително записано видео през март, тя остана далеч от общественото внимание, за да даде приоритет на процеса на лечение.

Само 3 месеца по-късно кралската особа написа в писмо, че "постига значителен напредък", но има "добри и лоши дни", докато преминава през химиотерапия.

На следващия ден тя се присъедини към кралското семейство в празненствата по повод рождения ден на крал Чарлз на балкона на Бъкингамския дворец на церемонията Trooping the Color.

С две известни публични изяви тази година, принцесата ще се завърне към живота далеч от светлината на прожекторите, докато продължава лечението.

Семейство Уелс изглежда ще прекара топлото лято в селския си дом Anmer Hall, разположен в имението Sandringham в Норфолк, Англия.

"Няма да й се налага да бъде на централната сцена“, каза вътрешен човек на семейството. "Да бъде с роднините си и просто да бъде себе си ще й даде енергия. Ще има достатъчно време да се съсредоточа върху нейното възстановяване".

Вероятно Мидълтън, заедно със съпруга си принц Уилям и трите им деца Джордж, Шарлот и Луис, ще се срещнат с крал Чарлз и кралица Камила по-късно в замъка Балморал, където ще прекарат заедно лятото си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2492):
18.10.2024 Царят на телевизионната халтура скоро ще има повод за огромна радост
18.10.2024 Купиха ли си Хари и Меган имот, за да получат "златна виза"?
18.10.2024 Водеща на bTV: Минах покрай един канал и си помислих дали да не се хвърля
18.10.2024 Актриса, прочула се с ролята си във филма "Беднякът милионер", празнува
днес
18.10.2024 Тя има 6 деца, но има ли нов мъж?
18.10.2024 След 10 години тя се завръща
Още новини от Любопитни новини:
"Неканените гости", които нападат дома ни през есента и как да ги...
Две жени са били при Лиъм Пейн преди да падне от балкона 
2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
Константин в болница след претърпян сериозен инцидент
Д-р Томова: Необходимо е дневният прием с храната да е 1200 милиг...
Актриса, прочула се с ролята си във филма "Беднякът милионер", пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).