Тя ще е новата водеща на "Преди обед", вече е ясно защо Деси Стоянова напусна bTV

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:46 / 11.08.2024
21402
Би Ти Ви гласи Натали Трифонова за водеща на "Преди обед", след като Деси Стоянова напусна. Синоптичката скоро ще спре да се изявява в прогнозата за времето и ще бъде пренасочена изцяло към лайфстайл предавания. Смятали са да й дадат рубрика в "Тази събота и неделя", която да води успоредно с предаването "Култ", но след като Деси си тръгна, видели в блондинката най-подходящата, което може да я замени.

Сексапилната Натали вече е водила "Преди обед" на мястото на Деси Стоянова. Това са случи преди малко повече от година, по време на отпуска на титулярката. Водещ все още беше Сашо Кадиев, а от екипа на шоуто бяха избрали по една дама, която да работи на мястото на постоянната му партньорка за по един ден в седмицата – общо 5 момичета за петте работни дни. Проектът се казваше "Сашо и ангелите" и, освен Натали, в него се включиха актрисите Евелин Костова, Лили Гелева, Рая Пеева и Поли Недкова.

Скоро след това Кадиев напусна и на неговото място застана Петър Дочев. Сега се обсъжда новата екранна двойка да е Дочев и Натали. По този начин се запазва формулата лица на предаването да са актьор и журналистка, въпреки че като журналистка Трифонова не може да се мери с досегашната титулярка Стоянова.

Тя има опит единствено с лайфстайл тематиката и прогнозите за времето и никога не се е изявявала в минаващите за сериозни теми като политика, икономика и крими. Тези теми и без това почти никога не присъстват в предаването, а се говори, че от есента шоуто съвсем ще олекне.

През септември предаването ще представи нова концепция пред своите зрители. Както "Уикенд" писа, се очаква да бъде заложено в много по-голяма степен на теми от областта на социалните мрежи, особено Тик-ток, като целта е да бъдат привлечени най-младите, които са най-интересни за рекламодателите. Затова екипът щял да направи опит да пренесе Тик-ток от интернет в телевизията.

Щяло да се говори много повече за секс, външен вид, диети, инфлуенсъри и чалга звезди, а теми от областта на сериозната култура и социалните проблеми щели старателно да се избягват. Новият формат щял да е много по-подходящ за водеща от типа на Натали Трифонова, отколкото за бивша политическа журналистка като Деси Стоянова, която държи на своя сериозен имидж.

Именно тази промяна в концепцията е накарала Деси да подаде оставка дни преди края на сезона. Тя е използвала лятната си отпуска вместо задължителния по договор срок за предизвестие преди напускането. За пред камерите съобщи, че си тръгва в края на сезона, за да даде възможност на колегите си цяло лято спокойно да търсят нова водеща. Всъщност времето, с което разполагат те, е малко повече от месец – тъй като Деси си тръгна внезапно в края на юли, а през септември вече трябва да е избрана нейната наследница. Кадиев някога беше предупредил месеци по-рано, че напуска.

С това даде възможност на продуцента Георги Тошев да избере няколко кандидати, които да изпробва директно в ефир заедно с Деси – един по един. Едва след тези проби той избра Петър Дочев. Сега няма да има такава възможност, така че ще избира сред служителите, които вече работят в телевизията. Натали Трифонова е най-логичният избор.

Би Ти Ви вече назначи двама нови синоптици, които ще водят прогнозата, за да освободят Натали от това задължение, пише "Уикенд".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1839):
17.09.2024 Сестрата на Преслава показа дъщеря си
17.09.2024 Денислава опитва да поправи щетите след несполучлива процедура на лицето
17.09.2024 "Игри на волята" раздели близначки
17.09.2024 Известен музикант съди още по-известната Майли Сайръс
17.09.2024 Мъжът на Джулиана Гани напусна полицията, за да снима видеа с нея
17.09.2024 Изпокараха се: Пловдивската група, която спечели X Factor, се разпадна
Още новини от Любопитни новини:
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Връхлита ни мощна магнитна буря
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).