Учен засне как душата напуска тялото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:11 / 20.10.2013
14236
Петербургският учен физик Константин Коротков става все по-популярен, след като успя да заснеме човешката душа с биоелектрографска камера в момента, когато тя напуска тялото. Експериментите му за получаване на изображения с биоелектрографската техника на Семьон Кирлиан датират от години, а още преди три се прочу с фотографията на душата, напуснала тялото. Според Коротков на фотографиите, които той прави, ясно се вижда как духът, оцветен в синьо, постепенно напуска човешкото тяло. 

Според Kоротков пъпът и главата са частите от човешкото тяло, които първи губят жизнената си сила, която хората наричат душа.

Пак според учения чаталът и сърцето остават последните зони, където остава духът, преди да си тръгне. Koротков има стройна схема за различното пътуване на душите, които умират насилствено и неочаквано, и онези, които умират от болест.

Koротков казва, че неговата техника за енергийна визуализация може да бъде използвана за наблюдение на всички видове биофизичен дисбаланс и диагностика в реално време, както и да се докаже дали човек има психически сили или не. Наблюденията на Koротков потвърждават, както е предположено от Kирлиан, че електро-фотонната светлина около върховете на пръстите на ръцете на човека съдържа последователен и цялостен отчет на дадено лице както физически, така и психически.

Докторът отново вади стари принципи - обяснява, че когато пием вода от изворите и се храним с биологични храни, се забелязва подобрение на аурата.

Koротков също говори за измервания, които е направил на места, заредени с енергия. Той все пак се въздържа да твърди дали има живот след смъртта, а мъдро припомня думите на Лев Толстой, че в безсмъртието на душата не вярва само онзи, който никога не е мислил сериозно за смъртта.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Лекове срещу подуването на корема
Покупката на ананас или маруля е открита покана за флирт?
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).