ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ученици тункват коледни фигурки, направени по специална технология | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. След като станат готови, започва тункването им с кувертюр или нужния оцветител, който им придава по-голяма празничност. Ана Мичкова, която е технолог-сладкар в Междуучилищния център обясни, че най-трудно, но и най-добре възприемано от учениците в часовете по сладкарство е т.нар. "изрисуване" на сладкишите с корнет, с помощта на писец. В навечерието на Коледа, учениците, които посещават часовете по готварство и сладкарство в МУЦТПО приготвят и гозби, които са свързани с големия християнски празник. Наред с това се учат и как се приготвят и обредни хлябове за дните преди Рождество Христово и Нова година. |
Още по темата: | общо новини по темата: 154 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Драстично отслабналият Геро се оказа нежелан от телевизиите
14:51 / 24.11.2024
"УниКредит Булбанк" предупреди клиентите си
14:08 / 25.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета