"Ъпсурт" тръгват на турне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:49 / 13.04.2006
2689
От 10 до 18 май най-добрата родна група за последните десет години ЪПСУРТ ще поднесе на феновете си в страната една дългоочаквана комбинация – национално турне „Ъпсурт с 3 в 1 на път”. В продължение на 9 дни, феновете във Велико Търново, Русе, Варна, Сливен, Стара Загора, Бургас и Пловдив ще станат свидетели на едни от най-грандиозните бг- концерти.

След като счупиха всички музикални рекорди Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще зарадват лично феновете си в страната с двучасови дози „ъпсуртно” качествен лайф. На турнето за първи път ще прозвучи на живо и откровенната критика на ЪПСУРТ и NESCAFE 3in1 към нещата, направили живота на българина „втора цедка” - потенциалният хит на лято 2006 – „Втора цедка”, записан със специалното участие на „Лошата” Мала Родригес.

Естествено в поредната неочаквано добра комбинация от ЪПСУРТ, която и този път се случва с горещата подкрепа на NESCAFE 3in1, ще бъдат включени и топ-хитовете от легендарния QUATTRO. „3 в 1 неочаквано добра комбинация” и „химнът” на народа „Колега” са част от култовите парчета, които ще звучат специално за почитателите на поразяващите текстове и „убийствен” саунд на ЪПСУРТ в седемте града на турнето.
В концертите ще вземат участие и гост - музикантите Дичо, Лора Караджова, Славе Болфейс и Стоян Роянов Я-Я, както и момичетата от балет „Нова”.

Националното турне „Ъпсурт с 3 в 1 на път” ще стартира на 10 май от Дворецът на културата и спорта във Велико Търново. На 11 май купонът ще се пренесе в спортната зала „Дунав” в Русе. На 12 май „ъпсуртният” саунд ще залее Дворецът на културата и спорта в морската ни столица. Следват концерти в Сливен на 14 май /спортна зала „Васил Левски”, Стара Загора на 15 май /спортна зала ДЗУ/ и Бургас на 16 май /зала „Бойчо Брънзов /зала „Изгрев”/. На 18 май в палата №21 в панаирното градче в Пловдив ще се състои финалният концерт на ЪПСУРТ от националното турне „Ъпсурт с 3 в 1 на път” .

Билети за концертите могат да бъдат закупени от 20 април на адрес www.ticketstream.bg с цена от 4 лв. в предварителна продажба и 5 лв. в деня на концерта, както и музикалните магазини „На тъмно” във Варна, Велико Търново, Русе и Стара Загора, „Мюзик център” в Пловдив, “Хип-хоп уеър” в Бургас, и “ Мюзик мания” в Сливен. Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).