В Холивуд бяха раздадени наградите "Златната малинка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 05.03.2006
2772
В навечерието на церемонията по връчването на наградите "Оскар", в Холивуд бяха раздадени наградите "Златната малинка", с които се отличават най-слабите кинотворби през изминалата година.
Том Круз спечели приза в категорията "най-досаден герой на жълтата преса". Круз завоюва отличието благодарение на странния начин, по който засвидетелства любовта си към актрисата Кейти Холмс в "Шоуто на Опра Уинфри" през май. Тогава той започна да скача върху дивана в студиото и въобще се държа като луд. Филмът "Мръсна любов" по сценарий и с участието на бившия модел на Плейбой Джени Макарти спечели "Малинка" за най-лош филм, а Макарти съответно - за "най-лоша актриса" и "най-лош сценарий". За "най-лош актьор" бе обявен Роб Шнайдер за играта му в "Дюс Бигало 2". Хайдер Кристинсен, който вече има "Златна малинка" за ролята на Анакин Скайуокър, бе отличен в категорията "най-лоша мъжка поддържаща роля" за превъплъщението му в същия образ в "Епизод ІІІ. Отмъщението на ситите". Наградата в категорията "най-лоша поддържаща женска роля" грабна Парис Хилтън ("Къщата на восъка"). Информацията е на БГНЕС.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).