"В обектива III" стартира в Асеновград с прожекция на българския филм "Писмо до Америка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 18.05.2013
1742
Зам.-кмет инж. Мария Вълканова пожела на организаторите фестивалът да се превърне в традиционен, да намери своето място в салоните за прожекция на Асеновград и обеща Общината да продължи да бъде главният партньор и спонсор.

Снощи /17.05./ в зрителната зала на стария съвет на ул. "цар Иван Асен II" стартира конифестивалът "В обектива III", който за трета поредна година се организира в рамките на майските културни празници на Асеновград. Филмът, избран да даде начало на фестивала, бе българската продукция "Писмо до Америка". Специално за откриването бе пристигнал и екипът на филма: режисорът Иглика Трифонова, продуцентът Росица Вълканова и актьорът Филип Аврамов. След прожекцията публиката имаше възможността да им задава въпроси за филма и за самите тях.

Днес "В обектива" продължава със 10 игрални филма, които ще влязат в конкурсната програма на фестивала и ще бъдат отличени най-добрите от тях.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Лекове срещу подуването на корема
Покупката на ананас или маруля е открита покана за флирт?
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).