ВИП баби с любимите им внуци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:38 / 29.08.2024
5863
Някои от най-известните български актриси, музикантки и водещи успяват да съчетаят своята професионална кариера с ролята на всеотдайни баби. Въпреки натовареното си ежедневие, те намират време за внуците си, подготвяйки вкусни ястия, четейки приказки и пеейки детски песнички. Свикнали сме със строгият облик на някои от тях и ни е трудно да си ги представим разнежени, но с техните най-любими дечица те са точно такива.

Искра Радева и Катерина Евро имат внучки, които носят техните имена. Радева има внучка Искра - Елена, кръстена на нея от дъщеря й Лени. Актрисата има и по-голямо внуче на име Кристиян.

Катерина Евро е баба на 9-годишната Катерина, дъщеря на Александър Кадиев. Въпреки че синът на Евро се раздели с майката на детето, двамата запазиха приятелски отношения, а бабата обича бившата си снаха като родна дъщеря. 

Друга прочутата актриса – Аня Пенчева, също е горда баба на трима внуци – Александър и Илиян, синове на Петя Дикова, и Борис, който е дете на синът ѝ Ангел Караньотов, от брака с вторият ѝ съпруг Ивайло Караньотов. Семейството на Пенчева е силно свързано, а тя активно участва в живота на своите внуци и според нейни колеги, децата са смисъла на живота ѝ. 

Диригентът на хор "Космически гласове“ Ваня Монева, която се гордее с внуците си. Нейната дъщеря Мария Илиева, известната певица, е щастлива майка на две деца – Александър и София. Децата й радват се радват на огромна обич и подкрепа.

Илиана Раева, председателката на Българската федерация по художествена гимнастика, е щастлива баба на три внучки от дъщерите си Виолета и Славея Сиракови. Първата внучка, която носи името на баба си, се роди през 2016 г., а най-младата – Асияна, бе кръстена наскоро.

Раева като баба няма нищо общо с Раева като треньор, напротив – с момиченцата тя е изключително нежна и спокойна. 

Нели Атанасова, бивша телевизионна водеща, наскоро стана баба на малката Беатрис, дъщеря на сина й Иво Карамански и Антоанет Пепе. Това е първото дете за Иво, но четвърто за Пепе, която е популярна личност в интернет, а по-големите ѝ деца са от двама различни бащи. Александър Сано, съпругът на Нели, отгледа Иво като свой син и е горд дядо на малката Беатрис и постоянно публикува за нея в социалните мрежи. 

Силвена Роу, известната шеф готвачка, се радва на две внучки – Иззела и Сенара Идън, които живеят във Великобритания. Роу, която е известна с участието си в кулинарни предавания, намира радост в семейните моменти и често споделя щастието си от внуците, а те обожават нейните ястия.

Илияна Йотова също стана баба през март миналата година. Момченцето, носещо името Максим е дете на сина на вицепрезидентката и е нейната най-голяма гордост и радост.

В семейството често се шегуват, че детенцето е закъснял подарък за рожденият ден на снахата Кристиана, тъй като внучето на Йотова се появило на бял свят само няколко дни след рождения ден на майка си, и също като нея е зодия риби. 

Тези известни български жени успяват не само да се изявяват успешно в професионалната си кариера, но и да бъдат любящи и всеотдайни баби, съчетавайки двете роли с лекота и любов, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).