Валери Григоров с опасни каскади във филм на ужасите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:49 / 11.09.2024
3494
Спортистът Валери Григоров, добил популярност в приключенския риалити формат "Игри на волята“, ще вземе участие в предстоящия филм "Скрити в мрака научи "Галерия“.

На снимачната площадка синът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева ще изпълнява едни от най-опасните каскади, партнирайки си с плеяда родни звезди - Орлин Павлов, Мак Маринов, Борислав Чучков и други.

"Това е професия, която обичам много по ред причини“, споделя мачото. Очаква се лентата, която се снима изцяло у нас, да се завърти в кината през ноември тази година.

Сюжетът ще бъде изпълнен със загадки мистерии и съдбоносни събития.

"Лентата разказва историята на мъж и жена, чиято неочаквана среща поставя началото на верига от събития, които ще държат под напрежение зрителите до самия му финал. Сюжетът е многопластов, разкрива неочаквани обрати, натрапчиви образи от миналото, които изплуват, и събития, които бележат настоящето. Към невероятните линии се добавят и специалните ефекти, които ще допринесат за едно още по-вълнуващо и пълноценно преживяване на зрителите“, разказват от екипа.

Любопитна подробност е, че Валери, който плени сърцето на единствената българка номинирана за престижната награда "Оскар“ -Мария Бакалова, се наслаждава и на международно присъствие. Главни "виновници“ за проекта са Линда Шабловски, Шарита Чекаморе, Лукас Таверние, Роко Лоскиаво, Донка Аврамова, Димитър Касабов, Антон Николов, Велизар Бинев и Марко Бенедети. В сцените се говори единствено на английски език, но това не притеснява нито един от артистите. Самият Григоров също се справя перфектно, а съвети получава и от избраницата си, която често го придружава по време на работните му ангажименти.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1893):
19.09.2024 Отново на върха: Камелия зарината от предложения
19.09.2024 Първата любов на "Острова на 100-те гривни" вече е факт
19.09.2024 Успехът на Зейнеб - от панелката в Бургас до милионерска съпруга
19.09.2024 Легендарна група зарадва милионите си фенове с новина
19.09.2024 Плеяда от звезди на купона на bTV, мацки нападнаха Валери Григоров
19.09.2024 Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Още новини от Любопитни новини:
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...
Уловиха чудовищен шаран, тежащ колкото дете в първи клас
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).