Възстановяването на Нина Добрев ще бъде дълго

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:46 / 04.06.2024
4014
Нина Добрев продължава да се възстановява след ужасяващия инцидент с мотор, но пътят пред нея все още е доста дълъг. 

35-годишната актриса сподели малко повече информация за състоянието си, показвайки че вече е у дома и под грижите на приятеля си Шон Уайт. В поредицата Нина е включила кадри от домашния си живот, който в повечето случай прекарва на дивана или в леглото, тъй като кракът ѝ все още е в шина след падането от мотоциклет. За да се придвижва, Добрев използва патерици или помощта на гаджето си, което успява да я забавлява и с танци.

"Животът изглежда доста различно в последно време. Махам селфито и започвам със снимки на крака. Пригответе се за много подобно съдържание, защото само такива снимки имам в телефона си тези дни“, написа шеговито звездата с български корени.

Поредицата от снимки и видеа започва с кадър на Нина, която е легнала удобно на белия диван у дома, а контузеният ѝ крак е повдигнат върху две възглавници. Очевидно актрисата не забравя за грижата за красота, тъй като позира с маска за лице, докато отстрани на дивана са оставени двете патерици.

Освен във всекидневната, Нина прекарва доста време и на леглото, където компания ѝ правят двете кучета, които отглежда заедно с Уайт. Сноубордистът пък не оставя приятелката си без надзор и се опитва всячески да ѝ повдигне настроението, включително със забавни танци. Вижда се, че олимпийският шампион е огромен фен на "Дневниците на вампира“ и особено на Елена Гилбърт, носейки блуза с нейното име. И тук няма изненада, разбира се, тъй като ролята на гимназистката, влюбила се във вампир, се изпълнява именно от Нина Добрев.

Нина Добрев пострада сериозно при инцидент с мотор в средата на май. Тогава тя сподели две снимки в Instagram, на които показва какво се е случило преди и след падането, пропомня tialoto. На първата актрисата носи черен тоалет и бели маратонки, гордо седнала върху мощното возило. На следващата обаче нещата се променят драстично, като Нина вече е в болницата с шина на крака и врата, а в ръката ѝ е забита система.

В историите си в Instagram Нина уточни, че е добре, но пред нея има още дълъг път на възстановяване. И тогава не сподели как точно е паднала от мотора и какво всъщност е причинило толкова сериозни контузии.

Виж коментарите (0)

Още по темата (447):
01.07.2024 Андреа Банда Банда най-сетне продума за Благо Джизъса
01.07.2024 Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
01.07.2024 Стилиян Петров с трогателен поздрав към съпругата си
01.07.2024 Облечена в злато, Илиана Раева се наслаждава на страхотна почивка
01.07.2024 Ето с кого отпразнува рождения си ден ергенката Надя в Пловдив
01.07.2024 "Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).