Юксел Кадриев в Гърция заради жена?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 12.07.2024
4822
Юксел Кадриев прекарва всяка свободна минута в Солун, пише Ретро. Водещият на новините дори научи гръцки и вече подписва публикациите си в социалните мрежи на гръцки език. На една от снимките дори е написал, че любовта е връзка, основана на признание и дълг. Но дали най-накрая Кадриев е срещнал истинската си любов в южната ни съседка? Или може би се е събрал със старата си любов – гъркинята Мария?

Истината е, че на Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. След скандалния развод с оперната певица Бонка Георгиева, той премина през няколко афери. Голямата звезда на телевизията, който е на 51 години се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от шест фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата. 

Янкова успешно управляваше елитния център за красота в морската столица. Юксел е с цели 7 години по-млад от Диди, но разликата изобщо не ги притесняваше. Любовта им обаче приключи трагично, когато рак на дебелото черво погуби бизнес дамата. Дълго време след кончината й Кадриев не искаше и да чуе за друга жена.

После срещна Мария и година и половина имаше тайна връзка със сексапилната си половинка. Заради нея той всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора. Препъни камък за връзката им се оказало точно разстоянието и Юксел изпаднал в любовна депресия след края на отношенията им.

Напоследък той пак изглежда щастлив и пътуванията му до Солун зачестиха, което кара мнозина да мислят, че Мария и Кадриев са се събрали.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).