За първи път всички тези лица се събират в едно предаване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 18.09.2024
1196
Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш" на празничния 22-ри септември ще бъде неповторимият Веселин Маринов. Той ще открие шоуто с опит да поправи грешката си от преди 8 години, когато избра за дуетна половинка фалшиво пеещата Теодора Славова. Дали този път ще успее да открие талантлив певец, ще разберем тази неделя от 20:00 часа.

За да елиминира фалшивите певци, Веселин Маринов ще разчита на помощта на панел от съветници, чиито насоки са от ключово значение при избора на победител с истински талант. Към Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов тази неделя ще се присъединят продуцентът Маги Халваджиян и журналистът Наталия Симеонова.

“За първи път всички тези лица се събират в едно предаване - и това е абсолютно събитие! Отношенията между Иван, Андрей и Рачков са изключително смешни, а тези между него и Мария, след толкова години, в които не са били на една сцена, са много непринудени и сладки", разкри Кирил Киров - Кико, продуцент на “Пееш или лъжеш". 

“Това е перфектното семейно предаване за неделя вечер. Сядаш с близките си и всички заедно влизате в играта - без напрежение, с усмивки на лицата, забавлявате се и се опитвате да разберете кой пее и кой лъже", добави той в студиото на “На кафе".

Всяка неделя в 20:00 ч. една гост-звезда ще бъде изправена пред музикално и артистично предизвикателство да познае кой пее и кой лъже в четирите отделни кръга на шоуто. В различните етапи участниците ще разказват за себе си, ще разкриват свой талант и ще представят ‘lip-sync’ изпълнение - всичко това с цел да покажат, че могат да пеят или са достатъчно артистични, за да излъжат опитен изпълнител.

“Правилният подбор е една от най-сложните ни задачи. Трябва да си артистичен, със самочувствие, да можеш да се правиш, че пееш, но след това да се окаже обратното. Задачата на непеещите е много по-сложна, но до тях застават и едни ужасно талантливи хора и този баланс е много интересен. Страхотно е, че всички гост играят играта със страхотно желание, панелистите също. Всички много се вълнуват!", сподели режисьорът на предаването Рафи Бохосян.

Големият победител във всяко предаване ще има възможността да изпълни дуетна песен с гост-звездата в края на шоуто. Дали Веселин Маринов отново ще попадне в капана на заблудата, или ще изпълни дует с истински музикален талант? Как ще се включи панелът в отгатването и какви улики ще представят претендентите? - разберете тази неделя, 22-ри септември, в 20:00 часа по NOVA.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1908):
19.09.2024 Участничка напусна "Островът на 100-те гривни", въпреки че можеше да се
спаси
19.09.2024 Войната в "Игри на волята" става още по-жестока
19.09.2024 Рени го направи за първи път тази година
19.09.2024 Мими Иванова определено прекали с поправките
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Още новини от Любопитни новини:
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...
Лековитите билки през есента


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).