ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Загадъчен мъж върна блясъка в очите на Наталия Гуркова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 29.09.2024Коментари (0)3254
© Инстаграм
Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, почете паметта му. Бившата миска и настояща дизайнерка сподели в социалната мрежа някои мили снимки и хубави спомени с покойния си съпруг. Тя допълни, че са изминали 6 години от смъртта му. И макар хората да казват, че времето лекува, Гуркова още не може да се съвземе напълно от внезапно сполетялото я нещастие. Пред приятелки е признавала, че от време на време продължава да сънува кошмари.

Наталия е разказвала за трагедията със съпруга си, макар че като цяло избягва темата за личния си живот. Тя предпочита да говори за работата си на дизайнер и за творческите си планове, но заобикаля болезнените въпроси. Миналата година хубавицата създаде свой моден бранд за дамски облекла и сега се опитва да го развива. Почитателите ѝ изразяват задоволство, че е успяла да си стъпи на краката и да се съвземе след убийството на Джордже. Гуркова лично благодари на всеки, който ѝ пожелава успех. Тя казва, че подкрепата на приятели и фенове значи много за нея.

Преди 6 години в края на септември Наталия загуби любимия си мъж, който бе убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург. Южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата. Не е тайна, че бизнесът на Михалевич не беше съвсем легален, макар че жена му винаги го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес.

В края на 2013 г. красавицата преживя първия сериозен удар по семейството си – нейният свекър бе отвлечен и убит в Йоханесбург, а местни власти заключиха, че трагедията има връзка с криминалната дейност на Джордже. Изтръпнала от страх за собствения си живот и този на децата си, Гуркова се завърна в България и започна да прекарва все повече време на родна територия. Тя се опита да замаже положението и отрече, че бащата на Михалевич е починал от насилствена смърт. Дългокраката брюнетка обвини жълтите медии за злостните клюки, които тиражират по адрес на мъжа ѝ. "Моят свекър беше тежко болен. Имаше затруднения с дишането, имаше и други проблеми със здравето. Влезе в болница. Наложи се да му направят сложна животоспасяваща операция, която за съжаление, не успя да преживее. Ние знаехме за този риск, докторите ни бяха предупредили. Нелепо е да се пише, че е бил убит!", коментира тогава Наталия.

С финансовата криза на Джордже започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му има извънбрачни връзки, а слуховете за окончателната им раздяла зачестиха. Запознати твърдят, че заради богатото криминално досие на съпруга си Гуркова загубила съня и спокойствието си. Обезпокоена за живота на двете си деца, тя напусна окончателно ЮАР и заживя с майка си в България.

За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. Хора от обкръжението на Наталия твърдят, че в продължение на седмици не можела да се отърси от първоначалния шок,  пиела и антидепресанти. След около 2 години успяла да се съвземе и да продължи напред, най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян, които имали нужда от нейната подкрепа.

Близки до чаровната брюнетка издават, че тя най-сетне е открила нова любов, пишат от "Хотарена". За актуалния ѝ мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел с отворени обятия в дома си.

Според запознати връзката на Наталия и заможния господин датирала от няколко месеца. Те се срещнали се за първи път в началото на тази година покрай общи познати в популярен софийски ресторант. Оттогава често могат да бъдат засечени под ръка в различни заведения. Свидетели твърдят, че поведението им във всички случаи издава по-специални отношения, а не просто приятелски.


Още по темата: общо новини по темата: 2086
29.09.2024 Михаел Шумахер е присъствал на сватбата на единствената си дъщеря?
29.09.2024 Милионерът Георги е вторият финалист в "Биг Брадър"
29.09.2024 Не е лесно да си безработен: Цитиридис съвсем се занемари
29.09.2024 "Мастършеф" се завръща?
29.09.2024 С един ход Криско затвори устите на хейтърите
29.09.2024 Позабравена певица от близкото минало изненада с решение
предишна страница [ 1/348 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: