Загуби позорно, но за тези 69 минути спечели 1.5 милиона долара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09
2224
Вчера в Рияд започна демонстративният тенис турнир Six Kings Slam. В първия ден на терена се появиха Карлос Алкарас, Холгер Руне, Яник Синер и Даниил Медведев, като и двата мача завършиха при резултат 2:0.

И докато Руне донякъде измъчваше Алкарас, но загуби, същото не може да се каже за Даниил Медведев, който изигра може би най-лошия мач в кариерата си. В двубоя със Синер той не само загуби с 0:2, но спечели само три гейма, всичките във втория сет, след като първият завърши 6-0 за световната ракета номер едно.

За участието си в турнира, т.е. за 69 минути, прекарани на корта, Медведев спечели 1,5 милиона долара, които се дължат на всички шестима тенисисти, появили се в Рияд. Разбира се, същото се отнася и за Руне. Медведев е на пета позиция и е бивш номер едно в света и носител на трофеи от Големия шлем.

Анализаторите изчислиха, че за всяка минута на терена Медведев е спечелил 21 739 долара. Победителят в турнира получава общо 6 милиона долара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Висок холестерол - животозастрашаващо ли е?
Неочаквано участник напуска къщата на "Биг Брадър"
Кога трябва да приемаме пробиотици?
Христо Стоичков е на седмото небе от щастие: Благодаря на Христос...
Внуците на велик наш композитор владеят музикалната сцена във Вие...
Адвокатите на Диди настояват да бъдат разкрити имената на обвинит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).