Започна войната за наследството на Ален Делон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:43 / 23.08.2024
58387
Броени дни след кончината на легендарния френски актьор Ален Делон, наследството на секс символа отново излезе на преден план.

Френското списание Voici припомня, че Делон беше уредил как ще се разпредели богатството му между трите му деца, но пропуска факта, че има вече починал незаконен син, чиито деца не смятат да пропуснат възможността да се докопат до милионите на дядо си.

Напускайки този свят, Ален Делон оставя след себе си огромно наследство, оценявано на около 150 милиона евро. Преди смъртта си той вече е решил проблемите с наследяването, давайки предимство на дъщеря си Анушка, която беше негова любимка. Преференциално отношение, към което явно са се приспособили двамата й братя, които нямат никакво намерение да го оспорват. "Сестра ми има 50% от цялото богатство на баща ми, брат ми и аз имаме 25%, установено е“, разкри Антони Делон още през януари, когато между трите деца на Делон бушуваше война. За щастие, те успяха да намерят общ език малко преди баща да си отиде.

Само един елемент може да попречи на наследството на Ален Делон: Ари Булон, който винаги е твърдял, че е негов син. Делон никога не признава Ари, въпреки поразителната прилика между двамата. Починал през май 2023 г., фотографът никога не спечели делото си в съда и следователно няма право на наследството на актьора, въпреки.

Но случаят не е приключен! Дъщерята на Ари - Бланш официално поиска от съдилищата в Женева да вземат ДНК на Ален Делон. Брат й Шарл пък заведе дело по признаване на бащинството на Делон във Франция.

Voici обяснява какви възможности стоят пред Бланш и Шарл. Първоначално ДНК може да бъде взето от Антони, Анушка или Ален-Фабиен, едно от трите деца на Ален Делон. "Но те имат право да откажат и това няма да се счита за признание“, уточнява обаче пред журналистът Бернар Паскуито, автор на книгата Alain Delon: une vie aux aguets, която ще бъде публикувана през септември. Друго решение би било ексхумацията на тялото на Ален Делон, както беше направено с Ив Монтан през 1997 г. Във всеки случай, ако един ден Ари Булон наистина бъде признат за син на актьора, наследството на последния неизбежно ще бъде засегнато.

Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
24.08.2024 Погребаха Ален Делон. Семейството му отказа да изпълни негово желание
21.08.2024 Децата на Ален Делон отказаха да изпълнят едно от последните му предсмъртни желания
21.08.2024 Погребват Ален Делон
19.08.2024 Говори Фани Коларова - българската актриса, отказала да живее с Ален Делон
19.08.2024 Клаудия Кардинале се прости с Ален Делон: Балът свърши
19.08.2024 Илиана Раева: Някои българи са недостижими в злобата, завистта, комплексите и простотията си
Още новини от Любопитни новини:
Кеворк Кеворкян: Доста водещи, които не носят поли, се държат кат...
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Връхлита ни мощна магнитна буря
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).