ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Запознали се в обществената пералня, имат 58 години брак, но нямат деца заради нейната кариера
©
Доли Партън несъмнено е музикална легенда, която вече десетилетия не спират да наричат кралицата на кънтрито. С емблематичната си руса коса, голяма усмивка и невероятни сценични костюми, 78-годишната Партън си е изградила образа на вечната купонджийка, но зад кулисите тя е истински домошар и обича да пази личния си живот в тайна.

"Не излизам много навън и всъщност живея обикновен живот“, заявява тя в интервю за HELLO!. "Приличам на парти кукла, но когато не работя, съм истинска домошарка. Обичам да съм вкъщи. Обичам да готвя, да чета и да върша дребни неща вкъщи, женски неща."

Доли и съпругът й Карл Дийн са женени от 58 години. Женят се, когато тя е на 20, а той на 23 години, след като се срещат в продължение на две години. Взаимното уважение и доброто чувство за хумор Партън посочва като едни от тайните съставки на щастливия им брак.

"Съпругът ми и аз винаги сме се радвали един на друг“, добавя тя. "Обичам да правя много неща с него. Имаме малък кемпер и обичаме да пътуваме, особено в Тенеси - обичаме да излизаме само за уикенда или за еднодневни екскурзии. С него сме обиколили цялата страна.“ 

Веднага след завършването на гимназията Доли Партън напуска дома си в Севиервил, Тенеси, и се отправя към кънтри столицата на САЩ - Нешвил, за да търси късмета си и да стане звезда. В първия ден от престоя си в музикалния град 18-годишната Доли пере прането си в обществена пералня, когато покрай нея минава 21-годишният Карл Дийн с белия си пикап. Той спрял, за да ѝ каже, че ще получи слънчево изгаряне заради оскъдното си облекло, след което я заговорил, докато тя се прибирала да сгъне дрехите си.

"Първата ми мисъл беше, че ще се оженя за това момиче“, казва Карл в интервю за 50-годишнината от сватбата на двойката през 2016 г. "Втората ми мисъл беше: Господи, тя изглежда толкова добре. И това беше денят, в който животът ми започна. Не бих разменил последните 50 години за нищо на тази земя“.

Доли била "изненадана и възхитена“, че този висок, красив мъж я гледал в лицето, докато разговаряли - "рядко срещано нещо за мен“, споделя певицата - и "изглеждаше, че наистина се интересува от това коя съм и за какво говоря“.

Двамата започват да се срещат и скоро след това Доли подписва първия си договор със звукозаписна компания. Любовният живот и кариерата на Доли се развиват на бързи обороти. Когато Карл и Доли се сгодяват, майката на Карл е развълнувана да планира голяма сватба, но от звукозаписната компания молят Доли да изчака още 1 година, преди да се омъжи.

ЖЕНЯТ СЕ ТАЙНО ЗАРАДИ КАРИЕРАТА НА ДОЛИ

Две години след като се запознават, 20-годишната Доли и 23-годишният Карл се женят на тайна церемония в Рингголд, Джорджия. Те решават да направят сватбата извън Нешвил, за да избегнат излишния медиен шум, а единствените свидетели на церемонията са майките на двамата, както и свещеникът и неговата съпруга. Датата е 30 май 1966 г.

 

ТОЙ ВИНАГИ Я Е ПОДКРЕПЯЛ, НО НЕ ХАРЕСВАЛ СЦЕНАТА

Още преди Доли да стане световна звезда, става ясно, че съпругът ѝ не се интересува от развлекателната индустрия. След като я придружава на червения килим за събитие през 1966 г., Карл казва по време на пътуването към дома: "Доли, искам да имаш всичко, което искаш, и съм щастлив за теб, но никога повече не ме моли да ходя на някое от тези опасни неща!“

Само година по-късно Партън успява да пробие и да стане известна с първия си албум "Hello, I'm Dolly“.

През 58-те години, откакто са женени, Карл се е появявал публично с Доли само няколко пъти. Въпреки това тя го смята за своя "най-голям фен“.

"Той винаги ме подкрепя, стига да не се опитвам да го въвлека в това“, казва Доли пред People на премиерата за сериала ѝ за Netflix през 2019 г. "Той винаги е бил най-големият ми фен зад кулисите ... Но така или иначе, той никога не би дошъл. Предпочитам да доведа някой друг с мен, разбирате ли? Той никога не е ревнувал и от това“.

Тяхната независимост един от друг е една от тайните на дългогодишния им брак, казва Доли.

"Той си пада самотник, така че не обича да е с никого, освен с мен, когато аз съм вкъщи, тоест, той не е от хората, които излизат. Обича да живее във фермата, да се грижи за имота, както през всичките тези години, а след това просто имаме за какво да си говорим“, каза Доли пред Entertainment Tonight по-рано тази година.

ЗАЩО ДВАМАТА НЯМАТ ДЕЦА И КАК ВОДЯТ ОБИКНОВЕН ЖИВОТ В ПРОВИНЦИЯТА

Доли и Карл нямат собствени деца, за което Доли съжалява, но днес кънтри певицата е щастлива, че е станала близка с по-малките си братя и сестри (тя я четвърто дете от общо 12) и племенниците си.

 

"Сега, когато Карл и аз сме по-възрастни, често си казваме: "Не се ли радваш, че нямахме деца?“ Сега нямаме деца, за които да се притесняваме“, казва тя пред Billboard.

Затова пък Партън е изключително ангажирана с издръжката на своето голямо семейство, както и с различни благотворителни дейности, свързани с деца. Когато звездата не е ангажирана с правене на музика и благотворителност, тя се наслаждава на свободното си време със съпруга си в тяхната ферма в Тенеси.


Още по темата: общо новини по темата: 2700
28.10.2024 12 000 евро за раждането на внука на Стоичков, ето ги четирите имена на
бебето
28.10.2024 Godsmack стартират европейското си турне от България
28.10.2024 Виктория Бекъм яде този зеленчук всяка сутрин, ползите за човешкия организъм са големи, намалява и възпалението
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
предишна страница [ 1/450 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Локомотив Пловдив отбелязва вековен юбилей
В столичния кв. "Младост 1" откриха труп на жена, има следи от насилие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: