Жасмина от “Сделка или не” се съблече за Playboy

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:49 / 23.03.2006
10894
С 4 горещи фотосесии и ослепителна корица българският Playboy отбелязва 4-ия си рожден ден. Априлският 49-и брой на списанието излиза на пазара на 25 март, събота.

На корицата е Жасмина от “Сделка или не” по Нова телевизия. Освен че е асистентка на водещия в най-бързо прогресиращото тв шоу в родния ефир днес, русокосата бургазлийка е и студентка по финанси в УНСС и мечтае за сериозна бизнес-кариера.

Момиче на месец април е сексапилната Елена, чиято фотосесия е реализирана от Васил Къркеланов в елитен столичен билярд-клуб.

Playboy #49 предлага още два пикториъла с голям еротичен заряд. Техен автор е фотографката Велислава Георгиева. 6-те страници, озаглавени “При нас е Весела”, съдържат снимки на най-дългокракото момиче, което сте виждали някога. Тя е от Плевен, висока е 180 см, и може да прекрачи без засилване всяка ограда или високо препятствие, изпречило се на пътя й.

Друга гореща фотосесия представя сестрите Ира и Женя, които са барманки във великотърновската дискотека Organza. Още 3 техни колежки от най-популярния клуб в Северна България ще гостуват с еротични снимки в следващия брой на списанието.

Голямото Playboy Interview в априлския брой е с продуцента на VIP Brother Нико Тупарев. Той разсъждава по актуални въпроси, свързани с reality-шоуто и българската народопсихология. “20-те въпроса” са към Ал Пачино, а в ексклузивно интервю от Виена пред репортерката Нели Карагьозова говори секс-символа Кармен Електра.

В “Навигатор Паралели” се съпоставят водещия на “Сделка или не” Румен Луканов, и неговият почти пълен двойник Вини Джоунс – футболист и кинозвезда.

В рубриката “9-те най...” пък се разказва за красавиците, които участват в най-актуалните български видеоклипове.

Нашумялата рубрика БЪЛГАРСКО ФОТО представя фотографката Ваня Митова. Нейни снимки може да видите на адрес http://photo-forum.net/vanchella .

Култовата рубрика “Бъдещи звезди” представя 4 красиви български момичета – Русалия, Мариана, Елена и Теодора.

С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Димитър Шумналиев, Кирил Баров и Джеймс Попов. Писателят Любомир Левчев дебютира в списанието с автобиографична проза – “Пет съпруги”. Информацията е на www.mfbg.tk.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).