Жената на футболния треньор Христо Янев спаси българи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:55 / 12.10.2024
1311
Жената на футболния треньор Христо Янев спасява българите от войната в Ливан. Красивата Даяна Владимирова е ръководител на кабинния екипаж на правителствения самолет, който докара 169 души благополучно у нас.

Двата полета до Бейрут криеха големи опасности, тъй като в небето над ливанската столица има засилен военен трафик. Заради това правителственият "Еърбъс" е принуден да лети на далеч по-ниска височина. "Авиоотряд 28" се справя перфектно със задачата си и максимално бързо се измъква от размирната страна. 



За успешно изпълнената мисия Даяна Владимирова и екипажът на правителствения самолет бяха наградени лично от служебния премиер Димитър Главчев.

"Екипажите са обучени да реагират във всяка една ситуация - каза съпругата на Христо Янев. - Имаме поглед върху пътниците, бордингът се случва една идея по-бавно. Качиха се доста майки с деца, повечето бяха уплашени и нашата роля беше и да ги успокоим, да им вдъхнем увереност."

"Това, което направихте, не беше само много голям професионализъм и опит. Вие показахте човечност и голям кураж", каза от своя страна премиерът.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Цветелина Янева нагорещи мрежата със сексапил
Новата водеща на "Преди обед" водила дълга борба с депресията
Представиха филма за Гунди на бляскава церемония: Благодарим за ...
Идва огнено пълнолуние в Овен! Как ще ни се отрази и какво да оча...
Първите номинирани в "Биг Брадър" са известни, изненадата е голям...
В България посрещнаха Никос Вертис с шотове със златна текила


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).