Зрители скочиха на Рачков заради Тони Димитрова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:12
2507
"Пееш или лъжеш" само с три издания се превърна в любимо за зрителите, което не бе така при първия му сезон.

Водещ в момента е Димитър Рачков, докато в първото издание преди години бяха дуета Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Тогава шоуто не привлече вниманието на аудиторията, но днес то печели всеки път все повече зрители. Явно за това допринася и водещият, който обаче си спечели и критики от зрители заради последното предаване с Тони Димитрова. Тя беше определено поставена с много по-лоша ситуация за разлика от предишните участници Галена и Веселин Маринов.

Бургазлийката пя на финала с пълен музикален инвалид, но тя нямаше и голям избор от участниците, на които трябва да заложи. От 7 участника едва двама имаха глас, който да не плаши-маникюристката и участничката в Евровизия. Съвсем различно бе положението при участието на Галена преди седмица-тогава при 6 участника четирима пееха и фолкаджийката логично пя в дует с можещ.

"Много подло от страна на екипа, жал ми стана за Тони Димитрова, то е унизително направо при такива стойностни песни да се грачи така. То е ясно, че е за шоу, ама поне да има равни условия за всички и да е справедливо спрямо доказалите се български изпълнители", беснее зрителка. "Ама не е честно толкова много лъжци на едно място никога не е имало..", приглася друга. 

"Трябва участниците да са поравно: 3-ма пеещи, 3-ма непеещи и така ще е справедливо", предлага друга.

Зрители са убедени, че Галена е щяла да откаже участие, ако трябваше да пее накрая с музикален инвалид. На Веско Маринов пък трябвало да се реваншират за издънката му в първия сезон, когато пя с най-грачещата дама в България. Затова във втори сезон двама получили само по двама музикални инвалиди. Добрата Тони Димитрова обаче нямало да се сърди като Галена, затова при нея били набутани повече непеещи, пише HotNews.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2296):
08.10.2024 Катето Евро в битка със Станислав в кухнята
08.10.2024 Павел раздвои мрежата
08.10.2024 Клои Кардашиян показа порасналия си син
08.10.2024 Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
08.10.2024 Иван и Андрей окончателно - аут от bTV
08.10.2024 Една звезда на 54: Той е носител на куп награди
Още новини от Любопитни новини:
Клои Кардашиян показа порасналия си син
Какво означава усещането за стягане и болка в мускулите на кракат...
Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
Истината за месото във фризера и полезните му свойства – не е тов...
Клюките и интригите не са едно и също нещо
Нов звезден развод?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).