Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:18 / 19.09.2024
23520
Нов триумф за Силните беляза първата номинационна битка в “Игри на волята" този сезон. Четвъртата поредна победа беше убедително завоювана от Зелените, които се възползваха от спечеленото от техния капитан Раду предимство в точния момент. Отборът на Гордите завърши последен в играта и трябваше да излъчи двама воини, които ще се борят за своето оцеляване.

Номинационният сблъсък протече изключително динамично. Силните поеха водачеството още в самото начало, но Гордите се движеха плътно зад тях. По-добрата организация и отборна игра на Силните обаче им позволи да се откъснат и да не изпуснат лидерската позиция до самия край. Въпреки трудното начало, племето на Дръзките успя да навакса своето голямо изоставане и да завърши на второ място, изпращайки бедстващите Горди на племенен съвет, където ги очакваше водещата Ралица Паскалева.

Първата среща край огъня за сезона показа разединение в жълтия отбор, а гласовете на съплеменниците се разделиха между шахматистката Елица, която е определяна за слабото звено в племето, и капитана на Гордите - Кралев. Те ще трябва да се борят за своето оставане в приключенското риалити този петък.

Най-екстремното риалити в телевизионния ефир продължава с втора елиминационна битка утре вечер. Силните и Дръзките ще се изправят в зрелищен двубой, а загубилите ще трябва да излъчат двама номинирани, чието бъдеще в надпреварата ще бъде поставено под въпрос.

"Тези не са племе, по-скоро някаква сбирщина от хора. Нямат общ език, няма разбирателство, няма уважение, несходство в характерите" - така зрителка коментира ситуацията при Гордите.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1908):
19.09.2024 Участничка напусна "Островът на 100-те гривни", въпреки че можеше да се
спаси
19.09.2024 Войната в "Игри на волята" става още по-жестока
19.09.2024 Рени го направи за първи път тази година
19.09.2024 Мими Иванова определено прекали с поправките
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Още новини от Любопитни новини:
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).