Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:46 / 18.09.2024
2022
Една чаровна водеща – Флорина Иванова, двама звездни играчи в отлично настроение - вечната "кака“ Лара Златарева и "чичо“ Ути Бъчваров и 6-ма напълно непознати, чиято възраст двамата ще трябва да отгатнат, очакват зрителите на bTV в първия епизод на новата забавна игра “Колко ми даваш?“ – утре вечер от 22:00 ч.

С много динамика, хумор, изненади и неочаквани обрати новото куиз шоу ще зарежда с отлично настроение всички пред екраните в последните две вечери от работната седмица, а още този петък, 20 септември, в "Колко ми даваш?“ ще блесне звездният дует Димитър Ковачев – Фънки и Константин.

В шест поредни кръга играчите ще трябва да познаят точната възраст на 6-ма непознати, а сумата, с която ще стартират играта, е 25 000 лв. Целта на двойката е да опитат да задържат максимална част от нея до финала, а наградата ще бъде не за тях, а за непознатите, които ще излязат на сцената и за публиката в студиото.

Всеки грешен отговор ще им струва скъпо, защото сумата ще намалява. Всяка година разлика между реалната възраст на непознатите и тяхното предположение ще им носи загуба, равняваща се на различна сума, която ще става все по-голяма с всеки следващ кръг. Звездните състезатели ще разполагат и с 5 ключа, които ще "подсказват“ възрастта на непознатите, а темите на ключовете са - известна личност, песен, снимка, информация или песен.

"Не сме се виждали отдавна и да си призная, липсваше ми телевизионното студио! Завиждам на зрителите за шоуто, което ги очаква! Ще бъде лудо, неочаквано и с много обрати!“,  ще заяви на старта на играта усмихната Флори.

Каква е стратегията на кака Лара и Ути в отгатване на възрастта на непознатите, ще заложат ли на интуицията и чувството си за хумор или пък ще "стрелят“ с напълно неочаквани тактики, зрителите предстои да разберат в четвъртък вечерта.

"Ние знаем на колко сме години и се харесваме тук и сега!“, убедени са двамата звездни играчи и смело ще се впуснат в забавното предизвикателство "Колко ми даваш?“.

А сред "непознатите“ ги очакват напълно неочаквани колоритни герои, сред които - трето поколение майстор по приготвяне на еленски бут по автентична българска рецепта, екскурзовод – машинен инженер, танцьор на фолклорни танци, участник в първото издание на "Хит минус едно“ и всестранно развита личност, която вижда в бъдещето.

Не пропускайте "Колко ми даваш?“ в четвъртък с Лара и Ути и в петък с Фънки и Коцето - от 22:00 ч. по bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1908):
19.09.2024 Участничка напусна "Островът на 100-те гривни", въпреки че можеше да се
спаси
19.09.2024 Войната в "Игри на волята" става още по-жестока
19.09.2024 Рени го направи за първи път тази година
19.09.2024 Мими Иванова определено прекали с поправките
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Още новини от Любопитни новини:
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...
Лековитите билки през есента


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).