Даниел Вълчев:Пътят трябва да продължи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 22.06.2005
1654
Върху асфалтираната 700-метрова отсечка, свързваща изградения преди няколко месеца ж.п.-надлез край с. Синитево с центъра на селото, вчера бе нанесена пътната маркировка. Водачът на листата на НДСВ Даниел Вълчев след кратък инструктаж пое управлението на маркировъчната машина. Присъстващите кандидати за народни представители от жълтата партия – Валентин Милтенов, Петя Гегова и Иван Димитров бяха категорични, че поетитят от България път е в правилната посока и трябва да продължи.
Пътната отсечка е изградена със средства, осигурени

от Дружеството за публични инвестиции в размер на 120 хиляди лева. Над 1 млн. лева пък отпусна транспортното министерство, за да се реши дългогодишния проблем с пресичането на жл.п линията София-Пловдив от хора и животни. Миналият декември, когато подлезът бе открит, кметицата на селото Тодорка Христова сподели, че само през последните 10 години там са загинали 8 човека и много животни. Вчера Даниел Вълчев й подари държавният герб.
Информацията е на Pa-media.

Виж коментарите (0)
Още новини от Избори 2005:
ЦИК обяви крайните данни от Избори 2005
Започват преговорите за сформиране на кабинет
Надежда Михайлова няма да подава оставка
ДПС: Правителство без нас е против вота на избирателите
Петър Стоянов поиска оставката на Надежда Михайлова
"Коалиция за България" убедително печели изборите в област Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).