Милен Велчев призова Захари Георгиев на диспут

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 09.06.2005
2148
На пресконференция в офиса на НДСВ в Пловдив Милен Велчев официално призова опонента си Захари Георгиев на публичен диспут, в който всеки да обясни и защити програмата и визията на своята партия за бъдещето на България.
"На тези от вас, които не вярват на думите ми ще препоръчам да препрочетат програмата на БСП от 1994 година. Ще видите, че всъщност Жан Виденов никого не излъга. Четете внимателно програмата! Той обеща разруха и изпълни обещанието си", заяви Милен Велчев на пресконференцията.
Друга новина от пресконференцията е, че предизборният щаб на НДСВ се отказва от част от средствата, предвидени за предизборна реклама, и сваля някои от ангажираните предварително билбордове. Със спестените пари ще се подкрепи идеята на големия български художник Димитър Киров за изграждане на градска галерия.
"При една от срещите ми с Димитър Киров той сподели болката си от това, че Пловдив все още няма модерна градска галерия. Израз от възмущението му от подобно нехайство към културното наследство на Пловдив, бе фактът, че той реши да направи юбилейната си изложба в София. За радост на софиянци, разбира се", напомни министър Велчев. "До този момент са събрани с лични средства и дарения повече от 9500 лева, като амбицията е сумата да стане 10 000 лева", каза Милен Велчев. Той призова останалите политически сили да подкрепят идеята Ди Киро да види мечтата си за градска галерия осъществена!

Виж коментарите (0)
Още новини от Избори 2005:
ЦИК обяви крайните данни от Избори 2005
Започват преговорите за сформиране на кабинет
Надежда Михайлова няма да подава оставка
ДПС: Правителство без нас е против вота на избирателите
Петър Стоянов поиска оставката на Надежда Михайлова
"Коалиция за България" убедително печели изборите в област Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).