Захари Георгиев: Правителството на НДСВ действа тайно зад гърба на пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:45 / 10.06.2005
1607
Днес се очаква Захари Георгиев да сезира окръжния прокурор за опита на правителството да се приватизира тайно двузвездният хотелски комплекс на Пловдивския международен панаир в атрактивното смолянско село Гела. Това обяви самият той вчера, на свиканата от него извънредна пресконференция.
Сделката включва два имота на обща площ 3700 квадратни метра – с две сгради на четири и на два етажа, и с пречиствателна станция за отпадни води. Начална цена е 258 600 лева. През последните десет години комплексът в Гела е бил ремонтиран и модернизиран за над 1 милион и половина лева, допълни Захари Георгиев. Процедурата трябва да приключи до 20 юни.
И това става в предизборен период, когато политическите сили се надпреварват да предлагат разумни решения за управления, а правителството на НДСВ действа тайно зад гърба на пловдивчани. Целта е отново някой да се облагодетелства, както в случая с пета палата преди няколко години, коментира Захари Георгиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Избори 2005:
ЦИК обяви крайните данни от Избори 2005
Започват преговорите за сформиране на кабинет
Надежда Михайлова няма да подава оставка
ДПС: Правителство без нас е против вота на избирателите
Петър Стоянов поиска оставката на Надежда Михайлова
"Коалиция за България" убедително печели изборите в област Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).