Арестуваха румънска принцеса за организиране на незаконни боеве с петли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:39 / 18.08.2013
3450
Властите в американския щат Орегон арестуваха румънската принцеса Ирина по обвинение за организиране на боеве с петли между 2012 и 2013 година. В американския щат подобни прояви са незаконни. На 60-годишната Ирина Уокър и 67-годишният й съпруг Джон Уесли Уокър са предявени обвинения за организиране на боеве с петли и залагания в ранчото им край градчето Иригон. Следователите искат конфискация на ранчото и запор на фирмата "Стоукс лендинг спорт хорсис".

Вестник "Орегониън" разкрива, че Ирина Уокър е принцеса Ирина, най-малката дъщеря на последния румънски крал Михай Първи. Нейният съпруг Джон Уесли Уокър пък е бил зам.-шериф на гр. Иригон в периода между 1998-2003 г.

Семейство Уокър и още четирима души трябва да се изправят пред съда в Портланд по обвинения в незаконни залагания. Други 12 души са обвинени в нарушаване на закона за добро отношение към животните заради боевете с петли.

Обвинението твърди, че за последната година в ранчото на Уокър са организирани поне 10 битки, в които залозите стигали до 2000 долара. Към краката на петлите били слагани остриета. Зрителите плащали билет и отделно се продавали храна и напитки.

Принцеса Ирина е родена в Лозана. С първия си съпруг Джон Крюгер отглеждали коне в Аризона. 92-годшиния Крал Михай I, който е трети братовчед на британската кралица Елизабет II, абдикира през 1947 година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Русия постави България в списъка с държави с деструктивни нагласи...
Николоски пред ЕС: Скопие не се отказва от идеята за качествена ж...
Започна гласуването за президентските избори в САЩ
"Бащата" на валутния борд: Няма никаква полза от еврото
Николоски с отговор на "истерията" в България: Стоя зад всичко, к...
Опозицията в РСМ, която започна скандала със знамената, призова з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).