Борис Джонсън се преквалифицира

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
11:43 / 28.10.2023
1166
Бившият премиер на Великобритания Борис Джонсън се присъединява към екипа на GB News като водещ, продуцент и коментатор, обявиха от медията.

Борис, който се присъединява през новата година, ще играе ключова роля в отразяването както на общите избори в Обединеното кралство, така и на изборите в САЩ следващата година.

Той ще създаде и представи нов сериал, показващ силата на Великобритания по целия свят, както и ще бъде домакин на специални извънредни предавания пред публика на живо в Обединеното кралство.

Обявявайки първата си голяма роля в ефир на медията, Борис Джонсън е заявил: "GB News е бунтовнически канал с лоялна и нарастваща аудитория. Развълнуван съм да съобщя, че скоро ще се присъединя към екипа и ще предложа откровените си коментари по световните дела".

"Ще говоря за огромните възможности на Глобална Великобритания, както и за предизвикателствата - най-добрите ни дни тепърва предстоят."

Във видео Борис Джонсън също така обещава, че ще "предаде на този забележителен нов телевизионен канал своите неподправени виждания за всичко – от Русия, Китай, войната в Украйна и как посрещаме всички тези предизвикателства."

Редакционният директор Майкъл Букър е заявил: "Радвам се да кажа, че GB News взеха Борис!

"Изключително горди сме, че той се присъедини към семейството на GB News, особено когато се насочваме към критична година в политиката както тук, така и отвъд Атлантика".

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Земетресение разтърси Гърция преди минути
Българите в Гърция пият "горчиво кафе"
Евакуация във Версай
Опустошителна буря връхлетя Европа, най-малко седем са загинали
Евакуация в Гърция!
Евакуират туристи от известен курорт в Турция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).