Българин е осъден на 23 години затвор за изнасилване на две ученички в Лондон

Автор: ИА Фокус
Коментари (3)
18:59 / 19.10.2023
1993
27-годишният българин Силвестър Тошев е признат за виновен и осъден на 23 години затвор за две изнасилвания на непълнолетни момичета в Лондон, съобщи Daily Express.

Мъжът си направил селфи една от жертвите мигове след като я изнасили, е съобщил съдът, при произнасянето на присъдата.

Мъжът изнасилил 17-годишно момиче в лондонски парк през септември 2021 г., а пет месеца по-късно завлякъл 16-годишно момиче в храсталака, докато все още бил пуснат под гаранция за първото престъпление.

Втората жертва е дала сърцераздирателно изявление в Кралския съд в Кингстън на17 октомври, в което е заявила, че ужасяващото нападение я е оставило с кошмари, които я карат да се събужда "разтреперана и крещяща".

Тя си спомня, че се е чувствала "невидима", когато членове на обществеността са наблюдавали как Тошев я вдига и отвежда, въпреки че тя го е молила да не го прави.

Съдът е чул: "Много хора видяха как този човек ме вдигна и ме отведе през пътя. Знаех това, защото те трябваше да спрат, за да го гледат как минава. Това ме накара да се чувствам невидима и сама. Никой не идваше да ме спаси".

Първата жертва на Тошев чакала на автобусна спирка в Сърбитън, когато хищникът Тошев се приближил до нея, нарекъл я "красива" и я убедил да отиде на близката затревена площ, съобщава MyLondon.

Виж коментарите (3)
Още новини от Международни новини:
Земетресение разтърси Гърция преди минути
Българите в Гърция пият "горчиво кафе"
Евакуация във Версай
Опустошителна буря връхлетя Европа, най-малко седем са загинали
Евакуация в Гърция!
Евакуират туристи от известен курорт в Турция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).