Буш-старши демонстрира хамалски речник по адрес на Майкъл Мур

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:23 / 15.10.2004
946
Скандалният режисьор Майкъл Мур най-накрая успя да ядоса някой от членовете на фамилията Буш. Бившият американски президент Джордж Буш-старши не издържа и обиди автора на филма "9/11 по Фаренхайт", като го нарече “абсолютен задник”, предаде телевизия "Европа". Сцена на агресията на Буш баща беше интервю за американска телевизия, където водещият попита дали фактите за връзки на семейство Буш с фамилията Бин Ладен и за другите сделки със Саудитска Арабия са верни. Бившият президент нарече всичко представено от Майкъл Мур във филма абсолютни лъжи и допълни – че режисьорът е “торба с изпражнения”. Това е първият път, когато някой от членовете на фамилията Буш си позволява да обижда публично известна личност. Самият Мур не коментира случая, като подчерта, че той винаги е бил сериозен противник на настоящия президент на Съединените щати. Филмът "9/11 по Фаренхайт" е направен така, че да окаже максимално влияние върху избирателите, отбелязва режисьорът. Всичко казано в него, обаче, е абсолютна истина. Лентата беше забранена известно време, но откакто започна да се прожектира в Съединените щати до момента приходите от него са 120 милиона долара.
Премиерата на нашумелия филм за България се състоя в Пловдив по време на фестивала "Златната ракла", за което Plovdiv24.com писа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Израел обяви прихващането на огромна част от изтреляните 180 иран...
Иран изстреля над 100 балистични ракети срещу Израел
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Голям завод спира производство след 100 години работа, хиляди ще ...
Откриха тялото на Хасан Насрала
Започва поетапната евакуация на българите в Ливан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).