ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Хирург анализира лицето на Кейт Мидълтън и големите промени по него
©
В началото на 2024 г. Кейт Мидълтън обяви страшната си диагноза, а през септември отново се обърна към обществеността, но вече с радостната новина за приключването на дългия си курс на химиотерапия. И докато някои изразяват думи на подкрепа и любов към принцесата, други продължават да спекулират за тайно извършени хирургически интервенции с явен подмладяващ ефект.

Слуховете или за пълен лифтинг на лицето, или за инжекции с ботокс заляха социалните мрежи през лятото на 2024 г., тъй като Кейт за последен път беше видяна публично на 15 юни на Trooping the Colour, годишната церемония по връчване на знамената. Имаше много запомнящи се моменти в дългоочакваното ѝ излизане, включително бялата ѝ рокля с голяма панделка на черни райета от Jenny Packham, елегантна широкопола шапка от Philip Treacy, изящни перлени обеци от Cassandra Goad Cavolfiore и, разбира се, характерната ѝ лъчезарна усмивка.

Принцесата на Уелс изглеждаше жизнерадостна и енергична, което не остана незабелязано не само от верните ѝ фенове, но и от прекалено внимателните, по-малко дружелюбни почитатели.

Някои потребители започнаха да сравняват новите снимки на съпругата на Уилям с тези, които бяха направени по-рано, и забелязаха, че тя изглежда малко по-различно, а именно - по-млада и свежа. Веднага се появиха въпроси: дали Кейт не си е направила пластична операция? И изобщо, не трябваше ли косата ѝ да падне и лицето ѝ да се свие?

Потребителите, меко казано, бяха озадачени. Не липсваха и такива, които заподозряха принцесата на Уелс в нагла измама, като предполагаха, че през всичките тези месеци тя се е възстановявала от пластична операция, а не се е борила за живота си.

Под видеото с монарха, публикувано в официалния акаунт на британското кралско семейство през септември, язвителните коментари все още не са, както се казва, настоятелни. Всички изпращат добри пожелания на Кейт и се надяват скоро отново да я видят на публично място. Не можем да не отбележим, че на видеото Мидълтън изглежда чудесно, както винаги. То най-вероятно е заснето и монтирано наскоро, но не е подписано с конкретна дата.

Основният въпрос, който вълнува потребителите на интернет от лятото насам, е следният: дали Кейт Мидълтън е потърсила помощта на специалисти, за да се подмлади? Не, категорична е пластичният хирург Мадина Байрамукова, която е проучила стари и пресни снимки на Кейт с Trooping the Colour.

"Тя определено не е направила нищо. Не знам кой къде е видял, че се е подмладила или е стегнала нещо. Най-вероятно за промяната се говори само защото е отслабнала. А загубата на тегло винаги се отразява на външния вид, особено след 35-годишна възраст. Към това се прибавят химиотерапията и лъчетерапията“.

Загубата на тегло не е единствената промяна, която принцесата на Уелс е претърпяла наскоро. Напротив, загубата на килограми по време на продължителното ѝ лечение е разкрила ясни признаци на балзакова възраст, отбелязва експертът.

"Мастните торбички се свиват и всички маркери на възрастта се появяват и влошават по лицето. Това са носоглътката и носослъзната бразда, носоглътката, назолабиалната бразда, марионетните мускули. Всички те са ясно видими на лицето на Кейт.“

Заключението на хирурга е недвусмислено: Кейт Мидълтън не се е стегнала с нищо и изглежда на своята възраст. Както и да е, да се надяваме, че Кейт ще зарадва всички ни с появата си на публични места, когато ще бъде готова за това и физически, и морално. И ще се появи пред папараците със същата искрена усмивка, горящи очи и открито сърце, пише Woman.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: