Като лавина: Над 120 обвинения в тормоз срещу Пъф Деди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:28
449
Хип-хоп звездата Шон "Диди“ Комбс, който беше арестуван миналия месец след обвинение от федерално жури, сега е изправен пред още повече обвинения в сексуални посегателства.

Във вторник Тони Бъзби, адвокат от Тексас, разкри на пресконференция, че представлява 120 обвинители, които твърдят, че Комбс се е държал лошо с тях в продължение на две десетилетия.

"Ще разкрием поддръжниците, които са позволили това поведение при закрити врати. Ще продължим делото, независимо от това кого уличават доказателствата“, заяви Бъзби на пресконференцията.

"Най-голямата тайна в развлекателната индустрия, която всъщност изобщо не беше тайна, най-накрая беше разкрита пред света. Стената на мълчанието вече е разрушена", допълни той.

Андрю Ван Арсдейл, един от адвокатите на ищците, заяви пред "Вашингтон пост“, че предстоящото подаване на документите е "безпрецедентно по обхват“ и включва твърдения както от мъже, така и от жени, които по време на предполагаемите нападения са били на възраст от 9 до 38 години.

Ван Арсдейл добави, че през следващите седмици ще бъдат подадени 120 индивидуални иска в Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Израел обяви прихващането на огромна част от изтреляните 180 иран...
Иран изстреля над 100 балистични ракети срещу Израел
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Голям завод спира производство след 100 години работа, хиляди ще ...
Откриха тялото на Хасан Насрала
Започва поетапната евакуация на българите в Ливан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).