ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Криптоинвеститорите са шокирани от тези криптовалути с потенциал. Някои направиха и милион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 19.06.2024Коментари (0)4007
©
Една забележителна история на успеха на меме криптовалутите включва метеоритния възход на Pepe Coin (PEPE), кръстен на популярното меме Pepe the Frog. При зашеметяващ обрат на събитията един инвеститор успя да трансформира инвестиция от едва 27 долара в състояние от милиони долари, когато стойността на PEPE скочи до небесата.

Тази история на успеха обаче служи и като предупреждение, подчертавайки нестабилността и рисковете, свързани с инвестициите в меме токени. Малко след като достигна своя връх, цената на PEPE претърпя рязък спад, което показва важността от навременно действие, както и потенциала за внезапни промени на пазара на меме токените.

Въпреки драстичните колебания в цените, успехът на PEPE и неговите инвеститори хвърля светлина върху динамичния характер на търговията с меме криптовалути. Въпреки че рисковете са значителни, потенциалните печалби също могат да бъдат изключително високи.

Важно е да споменем, че постоянно излизат най-различни нови меме токени и всеки един от тях може по всяко време да се превърне в следващия хит на пазара и да донесе на инвеститорите си невероятни печалби.

Най-добрите криптовалути за ранните инвеститори

С толкова много налични опции, както и появяващи се нови такива, е разбираемо да сте несигурни в коя от тях да инвестирате. Тук ще ви представим някои от най-добрите криптовалути на пазара за ранните инвеститори.

PlayDoge

PlayDoge е уникална комбинация от ретро и модерен стил игра, която ни напомня за Тамагочи от 90-те. Играчите се грижат за виртуално куче, емблематичното Shiba Inu, синоним на интернет културата. Докато отглеждат своя виртуален домашен любимец, играчите печелят $PLAY токени, като това създава едно възнаграждаващо и завладяващо игрово изживяване.

Новата меме криптовалута PlayDoge успешно събра над милиона само две седмици след старта на предварителната си продажба. Тя позволи на ранните инвеститори да закупят $PLAY токени на малко над половин цент, докато играта се подготвя за официалното си стартиране. Цената на токена в момента е .0051.

Инвестицията в PlayDoge предлага уникалната възможност да се възползвате от комбинацията между ретро стил, иновативна игра и доходоносния P2E пазар.

Купете PlayDoge

Base Dawgz

Base Dawgz (DAWGZ) събра над 1,8 милиона долара в своето ICO досега  и сега ранните инвеститори се надяват токена да експлодира, след като бъде листнат на борсите. В момента цената на DAWGZ е само за ,00527 всеки, а присъствието му в BASE блокчейна също трупа точки.

Токенът има и механизъм Refer-and-Earn, чрез който ICO инвеститорите могат да получат 10% от покупките, направени от техните приятели. По този начин екипът на Base Dawgz иска да популяризира рязко проекта..

Според бялата книга на проекта, 20% от общото предлагане от 8,5 милиарда ще бъдат заделени за ICO инвеститори. Това гарантира, че общността ще има голям дял в успеха на Base Dawgz. Останалите токени ще бъдат разделени между ликвидност, маркетинг, стейкване и награди.

Купете Base Dawgz

WienerAI

Докато повечето меме токени се фокусират върху хумора и популярността сред феновете, ботът за търговия с AI на WienerAI предлага истинска иновация. И с над 6 милиона долара, събрани досега в предварителната продажба, е ясно, че идеята се е харесала на инвеститорите.

WienerAI е бот, който е проектиран да бъде личен асистент за крипто търговия на всеки потребител. Потребителите задават критериите на бота, като ниво на толерантност към риск и очаквана цена, а AI ботът ще претърси пазара за възможности за покупка.

WienerAI също така предлага протокол за стейкване с доходност от 190% на година. Текущата цена на токена в предп
©
родажбата е ,00072.

Купете WienerAI

Струват ли си крипто инвестициите?

Kриптовалутите носят със себе си както потенциал за печалби, така и известни рискове. Тяхната цена е изключително нестабилна и се променя бързо и често. Друга опасност при криптото се крие в това, че някои платформи или токени могат да са чисто и просто схеми за източване на средства.

Но е редно да кажем, че всяка инвестиция носи със себе си рискове - не са само криптовалутите. Те обаче има и много предимства, които ги правят така интересни за инвеститорите.

Криптовалутите се основават на принципа на прозрачност и собственост заради децентрализираната си натура. Това ги прави много добри за инвеститори, които търсят да вкарат средства в проект без посредник, който да вземе “лъвския пай".

А безспорно едно от най-примамливите им предимства е, че носят потенциал за огромни печалби, както неведнъж е ставало досега.

Колко мога да спечеля от нови криптовалути?

Това е може би най-важният въпрос, който вълнува всички инвеститори. Все пак всички те се занимават с това, за да спечелят. Специално новите криптовалути винаги носят този хайп в началото, който им помага да правят резки скокове нагоре в цената си.

Прогнозите за цените на новите криптовалути могат да бъдат различни, зависещи от някои фактори. Обикновено песимистичните прогнози за печалби варират около 50-60%, което само по себе си е добра печалба.

Но всички инвеститори се надяват на много повече от това. Оптимистичните прогнози могат да достигнат от 200-300% до абсурдни нива от рода на 100Х.

Но никога не трябва да забравяме, че това са преди всичко прогнози. С криптовалутите, както и с всяка друга инвестиция, никога няма нищо сигурно.

Купете PlayDoge







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: