Михаел Шумахер е в критично състояние след инцидент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:55 / 30.12.2013
2182
Състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е критично, съобщиха от болницата във френския град Гренобъл, където германецът е настанен. Шумахер удари тежко главата си в камък по време на ски в курорта Мерибел и бе откаран с хеликоптер в болница в малкия град Мутие, след което е бил транспортиран към Гренобъл.

При пристигането си Михаел е бил в състояние на кома и се е наложило да бъде опериран незабавно. Първоначалните данни по-рано бяха, че падането не е толкова тежко и няма опасност за живота на легендарния пилот, но последната информация е, че състоянието му е доста тежко.

Професор Жерар Селан, който е близък приятел на Михаел и специалист по гръбначно-мозъчни травми, както и бившият му шеф във "Ферари" Жан Тод са при него в болницата. От болницата обявиха, че ще дадат пресконференция с подробности за състоянието на големия шампион.


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Николоски пред ЕС: Скопие не се отказва от идеята за качествена ж...
Започна гласуването за президентските избори в САЩ
"Бащата" на валутния борд: Няма никаква полза от еврото
Николоски с отговор на "истерията" в България: Стоя зад всичко, к...
Опозицията в РСМ, която започна скандала със знамената, призова з...
Мицкоски за искането на Ковачев ВМРО-ДПМНЕ да бъде изключен от ЕН...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).