Най-лош актьор за 2004 г. - Джордж Буш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 27.02.2005
968
С наградата "Златна малина" за най-лоша главна мъжка роля през изминалата година беше "удостоен" президентът на САЩ Джордж Буш. Анти Оскарите бяха обявени тази нощ в Лос Анджелис, по традиция в навечерието на церемонията по раздаването на най-престижните награди в киното. Буш беше номиниран заради филма на Майкъл Мур "9/11 по Фаренхайт", в който са използвани много документални кадри с негово участие, съобщиха световните агенции.
За участието си в същия филм министърът на отбраната Доналд Ръмсфелд получи "Златна малина" в категорията най-слаба поддържаща мъжка роля, в същата категория за женска роля спечели Бритни Спиърс.
Четири "Златни малини" получи филмът "Жената котка" - за най-слаб филм на годината, за най-лоша режисура, най-лош сценарий и най-слаба женска роля за изпълнението на Холи Бери, носителката на "Оскар`2002".
Златна малина за неудачник на конкурса бе връчена на Арнолд Шварценегер, който е бил номиниран 8 пъти за наградата, без да я получи. Той не би могъл и да мечтае да счупи абсолютния рекорд на своя колега Силвестър Сталоун, който е печелил "Златната малина" цели 10 пъти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Израел обяви прихващането на огромна част от изтреляните 180 иран...
Иран изстреля над 100 балистични ракети срещу Израел
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Голям завод спира производство след 100 години работа, хиляди ще ...
Откриха тялото на Хасан Насрала
Започва поетапната евакуация на българите в Ливан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).