Путин е избегнал атентат. Терорист прави самопризнания и умира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:54 / 18.09.2004
1088
Тази нощ в центъра на Москва оперативни работници са открили два автомобила, пълни с експлозиви и военни мини. Задържан е и предполагаемия терорист, съобщи агенция "Интерфакс", цитирайки органите на реда.
Автомобилите са били паркирани в две малки улички в северозападна посока от Кремъл, на не повече от килиметър разстояние един от друг. През нощта милицията е отцепила района и е евакуирала жителите на съседните домове. Експлозивите са били обезвредени на място.
Задържаният е признал, че е трябвало да откара минираните коли на Кутузовски проспект, откъдето минава всеки ден президентският автомобил на път за Кремъл.
След задържането си предполагаемият терорист е получил сърдечен пристъп, съобщава агенцията. Той е бил откаран в бърза Института за спешна помощ и по късна е починал, въпреки предприетите от лекарите мерки.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
В една страна започнаха коледните празненства
Израел обяви прихващането на огромна част от изтреляните 180 иран...
Иран изстреля над 100 балистични ракети срещу Израел
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Голям завод спира производство след 100 години работа, хиляди ще ...
Откриха тялото на Хасан Насрала


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).