Швейцарец гръмна двама българи и се самоуби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:16 / 03.06.2006
2385
19-годишен швейцарец застреля двама българи, които живеели в дома на майка му във френскоезичната част на Швейцария, в град Нион.


След двойното убийство младежът се самоубил. Убийствата са разкрити от майката на младежа, която е от български произход и приела в дома си двамата българи на възраст 38 и 54 години. Имената на убитите не се съобщават. Смъртта на тримата е причинена от огнестрелно оръжие. Мотивите за двойното убийство не са известни. Съседи разказват, че младежът е бил с тежък характер и често създавал проблеми. Къщата, в която се разиграла драмата наскоро е била ремонтирана и пребоядисана от двамата убити българи. Жертвите са се грижели и за градината. Според запознати в деня на убийството двамата трябвало да се завърнат в България.

"Затваря вратата, убива двамата и се самоубива. Това е страшно. Още чувам гласът на жената, която крещи и непрекъснато повтаря - има трима убити в къщата. Не мога да повярвам как се чувства майката, която намира сина си убит в дома й". Това каза един от съседите. Те разказват, че преди драмата не са чули да има някакви скандали. Те не са чули и фаталните изстрели. От полицията съобщиха, че българите са убити с карабина.

"Тези хора дойдоха преди два месеца. Те бяха поканени от 58-годишната българка, която наистина е добър човек", каза друг съсед. "Докато работеха непрекъснато се смееха, пееха и от време на време си плескаха ръцете за поздрав. Те трябваше да се завърнат преди два дни, но искаха да уредят напълно градина и затова се задържаха още два-три дни”, разказа друга съседка. Според полицията, ако българката е била в дома не е изключено и тя да е била сред застреляните. Българката се завърнала в дома около 23 часа вечерта в четвъртък. Тя е изпаднала в шок и е била настанена в местната болница Ивердон Ле Бен. Тя е била женена за българин, от когото има три деца. 19-годишният младеж е едно от тях. След развода съпругът й се е завърнал в България, където живее и в момента. След това тя се е омъжила за швейцарец за кратко време. Преди да убие двама българи младежът е заключил външната врата. Единият българин е убит в хола, а другият в банята. Младежът е открит в една от стаите на първия етаж от къщата с пушка между краката. Съседите разказват още, че 19-годишният младеж с инициали Д.Д. е създавал доста проблеми на майката. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Един от най-великите си отиде от този свят едва на 58 години
Голям завод спира производство след 100 години работа, хиляди ще ...
Откриха тялото на Хасан Насрала
Започва поетапната евакуация на българите в Ливан
Драстичен скок в цените на почивките в Турция
Проф. Витанов за края на войната в Украйна: Това ще бъде решено н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).