![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
Стана ясна причината за салмонела в шоколадовите яйца | ||||||
| ||||||
Повечето от тях на възраст до 10 години.Замърсяването вероятно е станало при обработването на пълномасленото мляко, се посочва в доклада на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията. Установено е, че не са спазени хигиенните изисквания в шоколадовата фабрика в Белгия. Салмонелата е открита на място още през декември миналата година, но тъй като произведената продукция е показала отрицателен тест за салмонела, яйцата са пуснати в мрежата. Всички продукти от злополучните партиди се изтеглят от търговската мрежа не само в Европа, но и в Съединените щати, Австралия и Нова Зеландия. Прокуратурата в Белгия води разследване, фабриката спря работа. |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg