Турция се отказва от "ол инклузив“

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
16:21 / 28.04.2019
9899
Хотелите в Турция, които работят по системата "ол инклузив“, се включват в проекта "Оранжев флаг“, целта на който е да се намали количеството на хранителните отпадъци, съобщават от Асоциацията на туроператорите в Русия.

"Инициатор на проекта е Али Акгюн, който по време на почивка в Анталия се е ужасил от многото неизядена от туристите храна, оставена в чиниите. Проблемът с хранителните отпадъци в Турция е много остър – всяка година в страната се изхвърлят 18 млн. тона плодове и зеленчуци, 4,9 млн. хлябове. Общата им стойност се оценява на 214 млрд.турски лири“, посочват от асоциацията.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Верижна катастрофа между едни от най-скъпите коли в света – щетит...
Председателят на МАНИ: Северна Македония направи болезнени компро...
На прага ли сме на търговска война?
Новият комисар по разширяването: Очаквам Северна Македония да при...
Захариева след заседанието на ЕК: Голяма чест е, че ресорът ми бе...
Мицкоски: Няма да отстъпваме в преговорите с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).