120 деца на "Гоцомецания" в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:31 / 21.10.2007
3371
120 малчугани от район "Тракия" се забавляваха с палавите герои Гоце и Меце от едноименното детско шоу. Неделният празник на малките тракийци и техните родители подариха Мария Ванева, кандидат за районен кмет и младите кандидати за общински съветници от Kоалиция за Пловдив - Екатерина Трифонова и Добромир Трифонов. Благодарение на тях кино "Faces" стана най-забавното място за възрастни и деца в дъждовната октомврийска сутрин.

С торта и натурален сок организаторите почерпиха децата, дошли на купона. Близо два часа малчуганите пяха, танцуваха и се надпреварваха да печелят награди. Най-забавна се оказа играта за спасяване на пиратското съкровище, в която малките се състезаваха за любими лакомства.

На финала педагожката Екатерина Трифонова обеща много неделни празници за малките палавници, а на техните родители предаде задочните поздрави на Захари Георгиев, чийто основен ангажимент като бъдещ кмет е пловдивските деца да растат щастливи и защитени.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път
Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Н...
Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с д...
Фирмата за смъртта на колоездача в шахтата: Имало е външна намеса...
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).