200 000 лева за градинки и мини паркинги в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:03 / 09.04.2009
1571
200 хиляди лева е отделила администрацията на "Северен" за оформяне на места за паркиране и зелени площи в района. Парите идват от наема на гаражите. От всички събрани наеми, районното кметство е отделило и 70 хиляди лева за запълване на зейналите след зимата дупки. Това съобщи кметът на район "Северен" Ина Филипова.

Днес бе открита първата от поредицата малки градинки и зелени площи за отдих в района, които ще се оформят с 200-те хиляди лева от гаражите. Първото междублоково пространство, до което са изградени и 20 места за паркиране се намира на булевард "Дунав" срещу номер 160.

В градинката са разположени пейки за отмора, засадени са нови дръвчета, а скоро трябва поникнат и първите цветя. Предстои да бъде облагородена градинката на улица „Дилянка" в Шекер махала и междублоковото пространство в района на „Захарна фабрика". С част от парите ще бъде ремонтиран и разбит участък от тротоар на булевард „България".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).