240 младежи започват стаж в Община Пловдив след Job Fair

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 25.10.2012
1451
240 млади хора заявиха желанието си да започнат стаж в Община Пловдив - това сочат обобщените резултати от първия регионален панаир на работата Job Fair. Програмите ще стартират на 1-ви ноември и ще продължат два месеца, съобщи заместник-кметът по култура, образование, туризъм, иновации и европейско развитие на Пловдив Стефан Стоянов. Той уточни, че стажантите ще бъдат разпределени във всички районни администрации и звена на Община Пловдив. 

Голям интерес сред участниците във форума предизвикаха и обявените от общината 19 свободни работни места. 30 специалисти подадоха документи за участие в конкурсите след като подробно се запознаха с изискванията и условията за работа. 

Първият Job Fair , който Община Пловдив и Община "Марица" започнахме заедно с младежкия информационно-консултантски център, е повече от успешен, обобщи заместник-кметът Стефан Стоянов и съобщи, че вече се подготвя пролетното издание на панаира на работата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).