ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
3,99 оценка на кмета според социологическо проучване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 29.11.2010Коментари (24)2942
© Plovdiv24.bg
Макар и със скромната за работата си оценка 3,99 Славчо Атанасов е с най-добър резултат сред колегите си от други седем общини според социологическо проучване по поръчка на включващото над 50 неправителствени организации Движение за национално единство и спасение "Днес". Данните от изследването сред 402 пълнолетни пловдивчани по метода на телефонното интервю бяха изнесени на пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

3,72 анкетираните пишат на Общинския съвет, а 3,61 - на администрацията. Средната оценка на местната власт е 3,8.

За 77,6%, сред които преобладават над 60-годишните, нискообразованите и нискодоходни групи, Пловдив е добро място за живеене. Най-критични са работещите хора с високи доходи на възраст между 40 и 59 години.

"Пловдив е почти уникален със своя индекс на съвпадение. 49,2 е препокриването между дневния ред на гражданите и политиците. Приоритети и за двете страни са инфраструктурата, чистотата, местната администрация и управление, пътищата, транспортът и трафикът. Почти няма теми извън обсега на политическото внимание", констатира управителят на социологическата ангенция ЕСТАТ Иво Желев.

Дори в Стара Загора, която е най-близо в графиката до Пловдив, този резултат бил с 10% по-нисък, а имало други общини, в които той дори и не надвишавал 10%.

"Със своите 34,1% е рекорден и броят на пловдивчани, които смятат, че след влизането на България в Европейския съюз животът им се е подобрил", акцентира съпредседателят на участващото в "Днес" гражданското движение "Видовден" Анжелика Цокова върху друг детайл от изследването"Община Пловдив - удовлетвореност от местната власт".


Добра оценка на кмета според социологическо проучване







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
категорично съм против тази оценка. Оценката, която заслужава е слаб /2/.
+3
 
 
Проучване сред 402-ма??? Хахаха. Това вече е пълна трагедия. Когато излезе предното платено от ДС проучване на някаква болшевишка агенцийка на база 800 гласа или колкото бяха, писах, че всяко "проучване", в което няма минимум 1000 гласа е невалидно според социологията. Разбирам, че електоратът на БСП/ВМРО/ДС е основно с максимум основно образование, но поне като се правят пресконференции в публичното пространство трябва да се има предвид, че тези материали се четат от грамотни хора. Иначе като за раздаване на червени бюлетини с мешана скара тези резултати могат и да минат пред избирателите.
+3
 
 
Медиите и агенциата за проучване на г-жа Боруджиева стават мнооого нагли! Нали не мислите че пловдивчани харесват управлението на комунистите? Как да го харесваме когато като нищо ще станем 3 а може би и 5-ти град в България!!! Как да го харесваме, като инвестициите в Пловдив са в пъти по-малко от други градове!!! Как да го харесваме, като виждаме, че първо нама добри обшествени поръчки и второ малкото обшествени поръчки се печелат от "наши" фирми!!! Как да го харесваме като администрацията на града е колкото за милионен град, а работата им като за село със средни размери!!! Поне да регулират светофарите зта елементарни зелени вълни по главните улици да направят, но не би!!! Затова като не може добре да управлява С(Г)лаФчо да си ходи оценка 2,5!
+5
 
 
Самоопредели се ,като четвъртия по важност в БГ!!!/след премиер,президент,икмет на София/....Една от многото му изцепки на политичесткия хоризонт.Тесногръд човек,дребна душичка с голямо его!!Алчен червен номенклатурчик с политичестки профил-тоест:кръгла нула,клоняща към 00.....!!!!
на 29.11.2010 г.
+3
 
 
Защо не звъннахте на мен? А познайте колко щях да пиша на моя любимец? А на онзи там долу, дето се прави на мъж и опитва да обижда Магдето- господинчо, откога е срамно да си заможен, да си около четирийсетака и да имаш време бол, щото си си го изработил и няма нужда да се трепеш вече по 10-12 часа? Просто ми е любопитно какво г.мн. ще роди мозъка ти.
+6
 
 
и аз съм на мнение, че му е много завишена оценката...
+4
 
 
Твърде много за СлаФФчо, от мене има Голяма, Твърда (2)
+4
 
 
Слаб /2/ - най-вече заради вкарването на Гергов и компания в управлението. Славчо, бъди мъж, а не подлога! Това е най-трудно....всеки може да бъде лизач и ебалник, но най-трудно е да запазиш мъжество и да не цепиш басма на никой, а да работиш за ГРАЖДАНИТЕ НА ПЛОВДИВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Предаване "Цветовете на Пловдив"
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: