3 дни вода залива ул. "Железарска"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 16.07.2009
1523
ВиК аварията на ул. "Железарска", оставила района без вода, за която Plovdiv24.bg вече писа, е от няколко дни, съобщи в редакцията ни наша читателка. Тя обясни, че трети ден водата си блика и изтича, а от ВиК, въпреки че отишли на място, поогледали и си тръгнали, оставяйки питейната вода да се разхищава.

Наш репортер се свърза с PR-а на водното дружество, който обясни, че аварията е била скрита и до момента е търсен начин тя да бъде локализирана, защото няма как да се разкопае цялата улица, за да бъде открита. Към момента е установена пробойната и до края на деня повредата ще бъде отстранена. Причина за забавянето се оказала променената схема на спирателните кранове при извършването на ремонти в района. От ВиК са се свързали с фирмата за предоставяне на актуалната документация, с което ще бъде избегнато бъдещо дублиране на ситуацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).