300 деца в "Тракия" правиха сутрешна гимнастика с легендата Йордан Йовчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:50 / 16.10.2012
4134
Традиционната ведрина в район "Тракия" стартира тази учебна година с легендата Йордан Йовчев, научи репортер на Plovdiv24.bg от кмета на района Костадин Димитров. Над 300 деца, представляващи цялата първа смяна на СОУ "Черноризец Храбър", се раздвижиха с гимнастиката на големия български спортист, а желаещите да вземат автографи бяха много.

"Продължавам да смятам, че освен добро и ведро настроение, сутришната гимнастика дава възможност на децата да направят и своя избор в областта на спорта", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров и отново изрази своето задоволство от провеждането на мероприятието. 

Припомняме, че точно Димитров сложи началото на възстановяването на сутрешната гимнастика в училищата, като обеща, че тя ще е по-различна от познатата ни отпреди 20-30 години, при която основното движение беше размахване на ръце.

"Ще поканим треньори по таекуондо, футбол аеробика и гимнастика, които да водят разгрявката преди часовете в училищата в района", сподели той преди време намеренията си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).