4,6 години зад решетките за дилър-рецидивист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:48 / 13.07.2010
2266
Пловдивският окръжен съд осъди на 4 години и 6 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 10 000 лв. подсъдимия Радко Йорданов. Той беше признат за виновен в това, че на 23 март тази година в гр. Пловдив при условията на опасен рецидив е държал с цел разпространение 0,5 г. хероин на стойност 33,50 лв.

На 23 март в 6-то РУП се получила информация по оперативен път, че лице с името Радко разпространява хероин в лавка пред блок на ул. "Сокол". Била сформирана група от полицейски служители, които отишли там и задържали подсъдимия. При претърсване в лавката открили 28 пакетчета с хероин.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие - с предварително изслушване без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимият признава фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. Затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер.

Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Апелативния съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).