45 катастрофи за деня в Пловдив. Двама загинали, седем ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:29 / 27.01.2005
1444
45 пътни произшествия с двама убити и 7 ранени станаха днес до 15 часа в Пловдив, съобщиха от РДВР. Само за три часа и половина - от 6 до 9.30 часа, заради поледицата в града и на Асеновградско шосе, пътните инциденти бяха 35. На бул.”Найчо Цанов” до бензиностанцията на “Петрол” стана верижна катастрофа с 10 коли само с материални щети. На моста на Карловско шосе до “Ален мак” се блъснаха 6 автомобила. А три от тежките произшествия бяха регистрирани на Асеновградско шосе.
В 7.10 часа на пътя Пловдив-Асеновград на 100 метра след разклона за Крумово лек автомобил “Пежо” 306, управляван от М.И. (19 г.), навлязъл в лентата за насрещно движение и челно се ударил с “Пежо” 205 с водач Т.С. (64 г.). На място са загинали возещата се на предната седалка в “Пежо” 306” Т.А. (18 г.) и водачът на другия автомобил. Ранени са М.И., която е със счупен таз и ребра, и спътничката й Д.С. (18 г.), която е с контузни рани. Трите момичета са пътували за училище от Асеновград за Пловдив. В 7.15 часа на същия път близо до бившето полицейско КПП лек автомобил “ВАЗ” с водач А.М. (45 г.) е катастрофирал, като пътничката в колата Я.М. (41 г.) е с две счупени ребра. В 8 часа на пътя Пловдив - Асеновград до завод “Агрия” лек автомобил “Москвич” навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в товарна кола. Пътуващият в москвича Б.К. (28 г.) е със счупена ръка.
В.7.20 часа на бул.”Никола Вапцаров” в Пловдив лек автомобил “Ауди” с водач А.Д. (33 г.) се блъснал в ел. стълб. Водачът е с рана на главата, спътничката му С.В. (55 г.) е с рана на главата и увреждания на гръдния кош. В 9.45 часа на кръстовището на булевардите “Дунав” и “Цар Борис ІІІ Обединител” в Пловдив лек автомобил “Опел” с водач Г.С. (45 г.) при завой отнел предимстовото на пешеходеца М.С. (79 г.) и го блъснал. Възрастният мъж е настанен в болница с контузни рани.
В спасителните операции при тежките катастрофи взе участие и аварийният отряд на РЗ ПАБ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Близките на загиналия моторист Недялко Бакалски искат справедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).