5000 памперса за малчугани от „Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:48 / 20.05.2009
1368

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ
Малчугани от две детски ясли в „Източен" бяха зарадвани днес с над 5 000 памперса и чисто нови детски комплекта. Инициативата бе на ръководството на партия „ГЕРБ" от район „Тракия".

1 800 памперса и детски дрехи получиха децата от детската ясла „Щастлива детство". Тук се обучават предимно деца от социално слаби семейства. Българчетата помагат много на дечицата от ромски произход за по-бързото им асоцииране в нормална среда, обясниха от детското заведение.

Детското заведение ще получи нови подаръци от ГЕРБ в Тракия отново на 26 ти май. Тогава се изпращат дечицата, които поемат из детските градини на района

Два пъти повече памперси донесе Антоний Йорданов и неговия екип в 33- та детска ясла отново в район Източен. Тук децата са повече, но отново ще бъдат посетени с подаръци от ГЕРБ за първи юни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).