57 служители на НАП Пловдив с грамоти за дълъг стаж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:08 / 15.11.2012
3319
57 служители на НАП в Пловдив ще бъдат отличени със специални грамоти за 20-годишната си работа в агенцията. Сред тях има инспектори, специализирани в обслужването на клиенти, в приема и обработването на декларации, ревизори, счетоводители, публични изпълнители. Всички те са започнали работа в данъчна администрация през 1992 година.

Грамотите, които ще им бъдат връчени, са от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и са също така по случай професионалния празник на приходната администрация 16 ноември. Датата е избрана неслучайно. Дългогодишна традиция е, денят на свети Матей, който е бил първия събирач на данъци, да се чества като празник на работещите в НАП.

По повод празника, дирекцията в Пловдив определи и най-добрия си служител за настоящата 2012 година. Своеобразната класация става чрез вътрешно гласуване в дирекцията по критериите професионални знания, умения за работа в екип, резултати. 

Тази година за най-добър служител в НАП Пловдив бе определена Мария Русинова, която е ръководител на екип по "Прием и обработка на данъчни и осигурителни декларации". Екипът й е ангажиран приоритетно с коригирането на декларации и равняването на данъчно-осигурителни сметки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Читател: Кой пуска това? Пречи на съня и е отровно!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).